Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ovo je husqvarna tema, tu štilu mesta nema🙂🍷
Kad im je rezervar, bilo koji, manjii sa sličnim pilama mnogo prije troše gorivo,
ma kužim da je bilo odokativno a i to je stvar perspektive, 572xp jest teža i slabija ali, meni osobno, daleko ugodnija u rukama već stihl, probao sam raditi sa ms462 i tu razliku u težini skoro ne primjetim, ponavljam da je to stvar osobne perspektive.1kg sam rekao odokativno. Ali imao sam prilike raditi sa 572xp, koja je teža, a slabija. I probao sam 585xp, koja je neusporedivo teža, a nisam dobio osjećaj da je išta jača. (To je moje subjektivno mišljenje, jer sam ju imao u reci svega pola sata).
Da baš nema modela s kojim bi ju mogao usporediti.
MS462 mi se isto jako sviđa i možda ju jednom kupim. Ona bi se mogla usporediti sa 572xp.
ma kužim da je bilo odokativno a i to je stvar perspektive, 572xp jest teža i slabija ali, meni osobno, daleko ugodnija u rukama već stihl, probao sam raditi sa ms462 i tu razliku u težini skoro ne primjetim, ponavljam da je to stvar osobne perspektive.
a 585 je čak teža i od 592xp ako se ne varam, 585 je neka druga klasa pila i mislim da nije za usporedbu sa nečim tipa ms 500i