Pa recimo na leru, od 2700 okretaja ti vidiš/osjetiš prekide????...... Posmatrajući prostor oko radilice djeluje da konstantno teče smješa, u praksi je to u prekidima i prostor ispod radilice mijenja pritisak i vakum.
A da, bio si kod mene i vidio kako je nosim iz kuće? Ne kužim čemu takva konstatacija?Sve bi to bilo lijepo, ali likson je donio motorku iz kuće, onak fino ugrijanu!
Baš me zanima kakve veze ima minus vani s motorkom. Kaj je možda dizel? Moja je stara 33 godine i kreše ko novaKliker za sarkazam mi ne radi na ovom minusu.
BTW- palo mi je na pamet da bi ekipa to mogla pomisliti no fakat mi se nije dalo motorku ostaviti vani baš ispod zvijezda, ipak nemam ograđeno dvorište pa sam je stavio u tovarni prostor kombija. Što je tu je, tko ne vjeruje, ne mogu mu ja ništa.
I moja suseda je prelepa, ali ne zna kuhati i onda ju moreš samo......... (imeti rad)Koja ljepota, sad nek neko pokaže kak štil izgeda🤭antikvitet tak izgleda 🙂
pa kud bi bolje od toga 🥰I moja suseda je prelepa, ali ne zna kuhati i onda ju moreš samo......... (imeti rad)