gazda gizdavi
Član
- Tu od
- 25 Velj 2012
- Poruka
- 587
i ja mislim da joj je taman..koji bi bio smisaoo da je manja:rolleyess:
i ja mislim da joj je taman..koji bi bio smisaoo da je manja:rolleyess:
al opet nekužim čemu manji mač???koliko sam ja pilio sa njom a jesam dosta pa ona to ni neosjeti..kad vidim da ujak na homelitki nekoj maloj ima još veći mač od ovog i pili bez problema..ajd mi otkrij koliko bi po tvome trebao biti maš?možda ko na onoj na strujuProbaj obuti cipele 3-4 broja veće i trk pa da te vidim .
Zatou zadnje vrijeme je husqvarna prodavanija nego prije jer huski od 4ks ima 50 cm vodilicu a stihl 5ks ima 40 cm vodilicu (tvornički) .I sve je to u redu dok jednog dana ne pukne radilica , normalno na huski :?::scratch:?::scratch:scratch:supz::madmana::madmana pa ko voli nek izvoli.
359 KO voli nek izvoli . Čas izuzecima ,
ujutro moje 3 ljepotice startaju pošto sam za kraj godine dobio knjižicu radnu sada treba prehraniti obitelj šuma je sada prva opcija samo daj Bože zdravlja i bit će svega
ujutro moje 3 ljepotice startaju pošto sam za kraj godine dobio knjižicu radnu sada treba prehraniti obitelj šuma je sada prva opcija samo daj Bože zdravlja i bit će svega
Uf, nije lijepo čuti kad netko ostane bez posla i kad dobije radnu knjižicu , a eto moja je stalno kod mene ,no - daj Bože zdravlja i prilike da si možemo zaraditi .
pozdrav ljudine trebami pomoc uvezi ove Husvarne 576 xp
Uploaded with ImageShack.us
oce vise da potrosi goriva, paljenje ekstra snaga jos bolja ali potrosnja velika i dali zna ko stabih joj moglo bit dali je prestelovana pa vise guta artyman:
To je kratica od "patent pending", što bi otprilike značilo da je nešto na tom proizvodu u postupku izdavanja patenta (ali još nije izdan), te se ništa ne smije kopirati bez dozvole izumitelja.