• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Tu od
25 Velj 2012
Poruka
587
Probaj obuti cipele 3-4 broja veće i trk pa da te vidim .
al opet nekužim čemu manji mač???koliko sam ja pilio sa njom a jesam dosta pa ona to ni neosjeti..kad vidim da ujak na homelitki nekoj maloj ima još veći mač od ovog i pili bez problema..ajd mi otkrij koliko bi po tvome trebao biti maš?možda ko na onoj na struju
???

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
Dečki badava se svađate za veličinu mača.. sve zavisi za što je koristite..npr ja imam tri mača (jedan manji za piljenje granja i 2 rušenje jedan z kojim pilim i jedan u rezervi ako slučajno ga drvo zacvika tak i lance) ali opet nešto zavisi o snagi motorke kolku dužinu mača može tjerati..i nije baš sve u tome kolko može motorka tjerati nego i kak je raditi z dugim mačem jer ipak mislim da je ljepše piliti npr granje sa kračim mačem nego z duljim a za rušenje opet obrnuto

kec-m

Član
Tu od
6 Ožu 2011
Poruka
465
Zatou zadnje vrijeme je husqvarna prodavanija nego prije jer huski od 4ks ima 50 cm vodilicu a stihl 5ks ima 40 cm vodilicu (tvornički) .I sve je to u redu dok jednog dana ne pukne radilica , normalno na huski :?::scratch:?::scratch:scratch:supz::madmana::madmana pa ko voli nek izvoli.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
Zatou zadnje vrijeme je husqvarna prodavanija nego prije jer huski od 4ks ima 50 cm vodilicu a stihl 5ks ima 40 cm vodilicu (tvornički) .I sve je to u redu dok jednog dana ne pukne radilica , normalno na huski :?::scratch:?::scratch:scratch:supz::madmana::madmana pa ko voli nek izvoli.

Daj mi reci na kojem modelu huskvarne pucaju radilice jer na mojoj još su orginalni lageri na radilici,radilica i sve je orginal osim klipa jer je ispal onaj štiftič van i promjenjen je klip a napilila se drva i drva a gore je list 50cm i nikad problema z njom a broji podosta godina rada.. osim ako nije u tome stvar kak se veli kaj je staro to je i pouzdano i valja a ovo novo je tak tak ali normalno dosta toga ovisi i o održavanju

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
ujutro moje 3 ljepotice startaju pošto sam za kraj godine dobio knjižicu radnu sada treba prehraniti obitelj šuma je sada prva opcija samo daj Bože zdravlja i bit će svega

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
ujutro moje 3 ljepotice startaju pošto sam za kraj godine dobio knjižicu radnu sada treba prehraniti obitelj šuma je sada prva opcija samo daj Bože zdravlja i bit će svega

Krasno, knjižica a?

Pa što je bilo mamu im?

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999

To nije dobro kad je knjizica u pitanju nek te sad barem sreca krene u sumi bez kvarova, dobru prodaju i puno zdravlja SRETNO!!!!

VAVO

Član
Tu od
7 Tra 2012
Poruka
191
Uf, nije lijepo čuti kad netko ostane bez posla i kad dobije radnu knjižicu , a eto moja je stalno kod mene ,no - daj Bože zdravlja i prilike da si možemo zaraditi .

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Uf, nije lijepo čuti kad netko ostane bez posla i kad dobije radnu knjižicu , a eto moja je stalno kod mene ,no - daj Bože zdravlja i prilike da si možemo zaraditi .

a čuj nije bajno mlad sam ,hvala Bogu zdrav,imam volje,mehanizacije glava gore i ne osvrćat se puno nazad

M

milan74

Guest
pozdrav ljudine trebami pomoc uvezi ove Husvarne 576 xp

Uploaded with ImageShack.us
oce vise da potrosi goriva, paljenje ekstra snaga jos bolja ali potrosnja velika i dali zna ko stabih joj moglo bit dali je prestelovana pa vise guta :partyman:

nabrusi lanac za pocetak, ocisti filtar zraka i mora srezati 2,5-3 metra drva na 25 cm duzine , zavisi od debljine drveta, naliv joj je 0,7 l, ulja 0,37, to je motorna pila novije generacije i nemoguce da se rastelovala, moja takva radi vec 3 godine bez problema ! inace radim dosta u sumi !!

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
To je kratica od "patent pending", što bi otprilike značilo da je nešto na tom proizvodu u postupku izdavanja patenta (ali još nije izdan), te se ništa ne smije kopirati bez dozvole izumitelja.

todos

Član
Tu od
12 Svi 2012
Poruka
167
To je kratica od "patent pending", što bi otprilike značilo da je nešto na tom proizvodu u postupku izdavanja patenta (ali još nije izdan), te se ništa ne smije kopirati bez dozvole izumitelja.

Lepo je naučiti šta znači ova skraćenica. Hvala!

Najnoviji postovi

Na vrh