Čekaj samo dok ovo kinezi pročitaju giggle):
bogami ne lažeš!!!! :icon_super::icon_super::icon_super:
Čekaj samo dok ovo kinezi pročitaju giggle):
Kakva je za rad u sumi? prednosti, mane, koja je od njih najbolja.
E ako ima radilicu od magnezija, onda bjež od toga.....rofl):
pozdrav ekipa evo mene nakon nešto mijeseci u zatvoru napokon došao doma na nekoliko dana, naime u zatvoru sam jedini koji ima položeno za motorku pa stalno radim s huskom 365-specijal , zakleti sam stilovac a do prije par mijeseci nisam baš imao prilike raditi sa huskom a što se tiče spomenute pile- poprilično je lagana ali to je jedino što mi se na njoj sviđa, da sad ne pišem bibliju osobno nikad ne bih kupio tu motorku pogotovo sad kad več cca 5-6 mjeseci radim s njom-užas
i da se ne misli da je stara imam i jednu novu i isti đavo, troše puuuuno svega, vibracije ko na mojoj stilovki koja je skoro duplo jača.. DEGUSTIBUS NON DESPUTANDUM EST
i da se ne misli da je stara imam i jednu novu i isti đavo, troše puuuuno svega, vibracije ko na mojoj stilovki koja je skoro duplo jača.. DEGUSTIBUS NON DESPUTANDUM EST
DEGUSTIBUS NON DESPUTANDUM EST
Prijevod: O ukusima se ne raspravlja.
jesi li riješio problem z motorkom?? i ja imam husqvarnu ff 61 a gore je tomosov motor ..ovo kaj se na ler gasu gasi to moraš pošarafit one šarafe H ili L neznam točno moral bi pogledati imam baš njezinu knjigu kak ju naštelati i sve o njoj..pila je jakooo puno spilila i držala je do ove godine kad je na klipu izletel onaš štiftič van..kupili smo novi klip a koštal je prek 300 kn a nemaš ga kaj videti..ostalo sve je još u super stanju..imam i jednu v rezervi kaj mi je susjed donesel kaj ju popravimo..probam ju upalit al neče nit za boga..kad sam ju rastavil vidlo se da klip i to onak pošteno riba po cilindru i tak mi ju je ostavil jer veli da mu je preveč dati za novi cilindar i klip..a to se dogodilo zbog preslabe mješavine benzina i crvenog ulja