Mislim da si u pravu, obično mijenjaju filter goriva,pa da mogu povećati račun. Stave onaj bijeli koji je prefini te dolazi, zbog velikog podtlaka u cijevčici goriva i stisne se toliko da zatvori dovod goriva.To više zvuči kao karburator ili gorivo, jesu ga možda dodatno u servisu štelali ili mjenjali filter goriva.
dakle nisam jedini koji ma problem s ovom mtorkom (iako me u Husqvarni uvjeravaju da sam rijetki i da te motorke rade fantazija). Moj je problem nejednak rad. Kad je nezagrijana, non stop se gasi, a kad se zagrije onda u leru radi ko i na punom gasu (i tu me je pred kojih 10 dana lijepo ozlijedila). Pošto nisam vičan toj mehanici, pokušavao sam okretati šaraf za kontrolu gasa i niš ne bih postigao. Bila je 3× na servisu (na zadnjem ju je navodno "šef sale" popravljao) i nema nekog pomaka. U planu imam kupiti malo jaču motorku, mislim da ću uzeti Stihl 291 prije Husqvarne 450 II.Imam problem sa husq 135 mark 2. Dosla je sa servisa gdje je promijenjena opruga kvacila i nakon toga se pocinje gusit na punom gasu, te se gasi pod opterecenjem kad se pusti gas, nekad i bez pustanja. Ima li netko neku ideju
mozda sam se krivo izrazio jer nisam isao bas u detalje, vec sam zelio sumarno izreci svoj situaciju. Nakon kaj sam ju 3× vraćao u servis, jedno (kratko) vrijeme je radila u redu i sad opet po starom. A da ju sad nosim na servis, opet bi me ozenili. I koliko onda da ja tu pilu puta servisiram? Oni ce ti ju popravljat (besplatno) ako ju doneses u kratkom roku, kao pod reklamaciju neuspješnog popravka. Ali nakon godine dana, opet cu morat platit i opet.Koliko su stare te vase 135 pile, ako su pod garancijom mosi na servis, ako nije pod garancijom i nosio si ju jednom na servis...nosi opet. Odnio si ju da ti poprave, nije popravljena nosis opet...ne razumijem vas. Taman da si jedini u svijetu koji ina problem ozbiljan servis bi trebao otkloniti kvar ukoliko je to moguce.