• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
947
Nevezano dali je mijenjat cilindar ili ne. Znači postoji motorka sa takvim prečnikom cilindra, proizvodjač predvidio i takve. Kako onda neko ko se bavi tim i vrhunski znalac tvrdi suprotno i ne navede ovakvu seriju. Raspitivao sam se da nije greška i došao sam do podatka da je više takvih od 48 nego 50 mm. Potvrda tome je da sam nasao na ( u dućanu mom i od le-šampa) veću količinu cilindara od tih motorki te sam nasao obe dimenzije.

Ti nisi "znalac" kao onaj a znaš da ima.
Stručnjak navede da je "obična 365" a ne X-Torg, da nema drugih a evo ima. Meni je došla 372xp sa 48 mm. Eto znaš ti jer si kao i ja vidio podatke ja još imam i dijelove takve. Mogu sutra da ih poslikam sigorno 3 cilindra od 48 mm.
Stručnjak bi to trebao da opiše valjda te izvedbe.
neznam kaj bi htel povedati samo od starih prvih serija cilindri pašu na x torq kučište kontra ne.

To su sve stare kombinacije kaj su jih radili 10 + godina unazad.

Postojali su i 52mm cilindri koji su pasali...pišem postojali jer jih više nema na laleru jer su to stare pile...pišem za original cilndre.

Najnoviji postovi

Na vrh