neznam kaj bi htel povedati samo od starih prvih serija cilindri pašu na x torq kučište kontra ne.Nevezano dali je mijenjat cilindar ili ne. Znači postoji motorka sa takvim prečnikom cilindra, proizvodjač predvidio i takve. Kako onda neko ko se bavi tim i vrhunski znalac tvrdi suprotno i ne navede ovakvu seriju. Raspitivao sam se da nije greška i došao sam do podatka da je više takvih od 48 nego 50 mm. Potvrda tome je da sam nasao na ( u dućanu mom i od le-šampa) veću količinu cilindara od tih motorki te sam nasao obe dimenzije.
Ti nisi "znalac" kao onaj a znaš da ima.
Stručnjak navede da je "obična 365" a ne X-Torg, da nema drugih a evo ima. Meni je došla 372xp sa 48 mm. Eto znaš ti jer si kao i ja vidio podatke ja još imam i dijelove takve. Mogu sutra da ih poslikam sigorno 3 cilindra od 48 mm.
Stručnjak bi to trebao da opiše valjda te izvedbe.
Naravno da ima više konbinacija. Onaj znalac navede samo jednu. Znam i ja za 52 koji su ređa opcija ali nemam od tih pila nikakav dokaz pa nisam htjeo ni spomenuti, kao što imaju i 365 sa 65 cc zapreminom ... o kojima i neznam ništa.neznam kaj bi htel povedati samo od starih prvih serija cilindri pašu na x torq kučište kontra ne.
To su sve stare kombinacije kaj su jih radili 10 + godina unazad.
Postojali su i 52mm cilindri koji su pasali...pišem postojali jer jih više nema na laleru jer su to stare pile...pišem za original cilndre.
Od kuda ti to?...
50 mm su ok,, 52 mm su preveliki i kaj ni placa su manji kanali i s time se nedobije na moči...
..
Na nešto sam drugačije išao. Stave oni i naprave klip cilindar naravno pola motorke, možda je trebalo neke sitnice riješiti a oni kažu da je do cilindra, možda bi remont bio 50e ali mogu kako hoće.Original servis da račun i garanciju. tak da se daje nove djelove da nema poslje u garanciji 300 e za novi original cilindar.
50 mm su ok,, 52 mm su preveliki i kaj ni placa su manji kanali i s time se nedobije na moči...
plan mi je dobit dobru 365 /372 oe i ju složit sa .404 vodilicom... zakaj kaj več imam vodilicu sam ne pilu baš za tu namjemu
Praksa... nikad nisu bile original... original samo 48 i 50 novije x torq samo 50.Od kuda ti to?
drugi tip motora... to imaš ko 272 ? onda i usis od 272 i fergazer...Na nešto sam drugačije išao. Stave oni i naprave klip cilindar naravno pola motorke, možda je trebalo neke sitnice riješiti a oni kažu da je do cilindra, možda bi remont bio 50e ali mogu kako hoće.
Mnogo razlike u snazi između svakih 2mm cilindra.
Kod mene u h61 je 52 mm od jonsredice, motorka puca od snage. Nemožeš je ugušiti.
Ja sam iz 268 slozio 272... imaju isti donji dio i isti usis i fergazer... stavio sam meteor cilindar i bat 52 mm... dobra pila je to 👍drugi tip motora... to imaš ko 272 ? onda i usis od 272 i fergazer...