ja sam primjetio kad sam u svoj husky trimer i motorku stavljal štilovo ulje da je jače dimil,a i nekak je čudno smrdilo iz ispuha...
da da, na unutrašnjosti motora se vidi dali je Stihl ili Husqwarna ulje,, klip je li crven ili zelen zato i jesu različite boje da znaju na servisu koje s ulje koristio
Mast dobro natiskaj sa nema zraka i s nečim ju guraj dok pumpaš,i kad krene to je to,i netreba preveč masti dva put stisneš i dosta.
eto da se pohvalim I ja kupio Husqvarna 365, odmah pitanje o dekompresijskom ventilu, kada ga vi uključujete I da li vam je kada zaštekao da se nije vratio. ( meni je odmah prvi dan )
eto da se pohvalim I ja kupio Husqvarna 365, odmah pitanje o dekompresijskom ventilu, kada ga vi uključujete I da li vam je kada zaštekao da se nije vratio. ( meni je odmah prvi dan )
kad sam kupvo zadnju husgvarnu 365 pito sam servisera u ovlaštenom servisu gdje je kupljena koje ulje on kaže koje možaš jeftinije nabaviti to mi je trenutno stihl 10l 390kn
Što se tiče garancije kaže da su to trgovačke priče ako ne ide original ulje da gubiš garanciju:icon_lol: