dobar dan forumasi,,dali netko zna od vas ista o husqvarni 440...dali ju netko ima i kakva su iskustva
Ak već hoćeš malu Husqvarnu, kupi 353 dok još ima. To ti je pila u klasi 026, samo nije profi model (profi model se zove 346xp).
400 serija ti ima plastični karter, dok 353 ima dvodjelni metalni karter s cilindrom gore.
Nije jeftina, ali vrijedi svake lipe (imam njezinu sestru Jonsered 2152).
Pozdrav svima!
Kakva vam se čini Husky 555. Upravo nabavljena pa me zanima vaše mišljenje.
Njezine specifikacije:
http://www.husqvarna.com/si/forest/products/powerful-robust-saws/555/#specifications
Tražijo sam je na HR stranicama zbog prijevoda njezinih specifikacija ali izgleda da se kod vas ne prodava. Još da dodam da cjena koju vidite na stranici je preporučena cijena ali sa popustom je nešto jeftinije a koliko to zavisi od trgovca.
Moje je mišljenje da je super pila jedino što je, voleo bi da je malo lakša (5,6 kg bez mača i lanca) ali kako vidim ako je nešto jača pila onda je i nešto teža.
Pozdrav prijatelju Aco!
ta žaga za tvoje potrebe i predobra ja imam jednu 357xp po karakteristikama ista ko tvoja, to je stariji model od tvoje pa radim snjom skoro svaki dan.
Tih modela još nema kod nas al iza nove godine će biti i kod nas za kupiti.
Ja imam 372xp oko 12 god.nikad problema radim cca40m godisnj
Bice ok sigurno
moja je za tri mjeseca napravila koliko tvoja za 12 godina:Kiss:
na mojoj u 3 godine mjenjano kućište radilice,ležajevi,karika i sad zadnje rasplinjač mislim da je svoje dala sad služi kao rezervay):stihl ms 660 iako svaki drugi treći dan isteram rezervoar dva s njom