• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,979
Ne znam koji bi problem bio kod tvoje pile, nisam mehaničar niti se trudim to biti, ono što znam gdje ljudi griješe je da uspoređuju stare strojeve sa novim, NIKADA novi stroj neće trejati niti biti otporan kao stari, drugačiji su materijali. prije su strojevi, ne samo pile nego općenito, rađeni da bi trajali, danas se rade da bi izdržali garanciju i da poslje toga kupiš novi.

Ja sam jučer malo ispitivao granice na 564xp, došli smo do 90cm u korijenu suhog hrasta pa kome se da pogledati.
@swizach

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,264
Pozz svima
Ako netko zna
Radi se o Husqvarni 445 mark2
Kupljena nova u D
Upaljena par puta isterala cirka 2 rezervara
Nakon par mj problem u servis riknila membrana 33€ popravak
Jučer upali od 1. novo gorivo al mješavina malo bogatija
Nakon 10 min što je radila na 70% gasa rezao neko staro kolje
Nakon 2-3 min ponovnog paljenja jedva nekako upalila na 20 pozezanje špage
Da li je problem opet u karburatoru možda servis istog štelanje il šta?
Imam i Stihla 038 magnuma ta se naradila nikad nije pazito da li je ostavljano gorivo novo il staro nikad ništ 2 potezanja špage javi se čok off i ona radi
A ovo đubre kao novo a g.... U stvari
Hvala i sorry na podugačkom postu
O tom modelu neznam ništa, ali općenito za sve motore u motorkama. Kao prvo zašto si pravio bogatiju smješu, i zašto nije pun gas. Bogatija smješa stvara garež koja se može nalijepiti na svjegicu i ako nije dobra onda teško probije ili teže ostvaruje iskru jer joj kontakti naslojen bude, ali to nije kod tebe. Kod tvoje je 99 posto loš dotok goriva, odnosno do 20 povlačenja ga neije bilo. Koji je razlog možemo samo naģađati. Ali ako nagađamo idemo redom, predpostavka da je uredan karburator( menbrane) onda ti ostaje ili filter goriva ili odušak. Oba utuču na proces paljenja. Odusak na rezervaru prije, ako je dobra menbrana ona će vući gorivo i praviti u rezervaru blag podpritisak, kad stane rad podpritisak vrati gorivo iz crijeva unazad, a onda ostaje menbrana bez tečnosti. Ako je menbrana bez tečnosti ona nema svoju punu funkciju i teže navuče gorivo, odnosno treba joj dosta povlačanja. Tako da ovo moze bitu jedan od uzroka. Zasićenost gustog filtera, bi išla da u punom gasu bubi snagu zbog nedostatka goriva, ßto kod tebe nije . Kažem predpostavka da je uredna menbrana.

• Like
Reactions: 402

Najnoviji postovi

Na vrh