fala na savjetima, sad samo da vidim kako dišu ovi u dućanu,
i da dočekam zeleno svjetlo za koristit amex :lol:
Ja se divim ovim biserima koje pojedinci sipaju!Ima li negdje pila da radi na džojstik na daljinsko pa da mi lijepo sjedimo u hladovini uz gemišt i kobasica,po mogućnosti da još i robot upravlja džojstikom a kad je loše vrijeme da preko računala upravljamo robotom a nebi bilo loše i da ima neki samooštreći lanac!!!!!!!!!1
stihl ms200tpozdrav društvo!!! molio bih vas da mi odgovorite ako je neko imao iskustvo sa sa haskijem 338xpt!!! imam h 372 i štil 036 pa mi treba jedna mala za kresanje granja i rušenje kestenove šume!!! ove su mi preteške!!! a želim profi stoj te mora biti jednoručna i kučište od magnezija
bez navrede ali tako je artyman:Ja se divim ovim biserima koje pojedinci sipaju!Ima li negdje pila da radi na džojstik na daljinsko pa da mi lijepo sjedimo u hladovini uz gemišt i kobasica,po mogućnosti da još i robot upravlja džojstikom a kad je loše vrijeme da preko računala upravljamo robotom a nebi bilo loše i da ima neki samooštreći lanac!!!!!!!!!1
pozdrav društvo!!! molio bih vas da mi odgovorite ako je neko imao iskustvo sa sa haskijem 338xpt!!! imam h 372 i štil 036 pa mi treba jedna mala za kresanje granja i rušenje kestenove šume!!! ove su mi preteške!!! a želim profi stoj te mora biti jednoručna i kučište od magnezija
Dečki kakva je Husquarna 350? postoji mogućnost s jednim tipom kompenzacije za istu pa pitam jel dobra i za što?
Znači brza izdržljiva ali bez momenta... i lagana koliko vidim po karakteristikama....
Znači da je stvarno profi program? Tip mi je rekao da je profi...
Dobra pila za povremene korisnike. Plastični karter, ali ima dva šarafa na vodilici lanca (450 ima samojednoga). Nije niti blizu profiju, ali mislim da nije loš izbor.Dečki kakva je Husquarna 350? postoji mogućnost s jednim tipom kompenzacije za istu pa pitam jel dobra i za što?
Ako u profi modele trpaš one s metalnim karterom, tu priča počinje s 353.Pa nije baš profi... Htjela bi biti, ali nije
Recimo polu-profi
Husqvarnini profi modeli počinju sa 359, a ona je na samom dnu profi programa.
dizajn je OK ...niceIma i manjih 339XP i 346XP.
Ima i nekih koje su konstrukcijski iste ko XP-ke.
Naprimjer bi trebala biti 365 ista ko 372XP samo cilindar i radilica druga?
Sad baš gledam HUSKY stranice i ova "svemirska" mi zapela za oko....
http://www.husqvarna.com/de/forest/products/xp-saws/550-xp/
Samo mi se nakak ne sviđa ovo kaj oni zovu auto-tune :?
Nekak mi to zvuči jako skupo kad bu trebalo nekaj menjati jednog dana....
346xp je sestra 353 i ima više od 50cc, zato ju nisam niti spominjal.Ima i manjih 339XP i 346XP.
Ima i nekih koje su konstrukcijski iste ko XP-ke.
Naprimjer bi trebala biti 365 ista ko 372XP samo cilindar i radilica druga?
Sad baš gledam HUSKY stranice i ova "svemirska" mi zapela za oko....
http://www.husqvarna.com/de/forest/products/xp-saws/550-xp/
Samo mi se nakak ne sviđa ovo kaj oni zovu auto-tune :?
Nekak mi to zvuči jako skupo kad bu trebalo nekaj menjati jednog dana....
Ako u profi modele trpaš one s metalnim karterom, tu priča počinje s 353.
Inače, pravi profi modeli su XP...
Ok, nesporazum.U profi modele trpam ono što proizvođač (Husqvarna) deklarira kao takve, za 359 kažu da je njihova profi ponuda, 353 nije. Linija je tanka, ali oni valjda znaju kaj pišu. XP je vrh ponude Husqvarninih pila, ali ne znači da su samo to profesionalni strojevi, paleta je ipak nešto šira.