• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,754
Možda niti CC nije svaki isti:icon_scratch:, one koje sam ja koristil su na nekoj bazi acetona ili koji vrag, odnosno nisam primjetil neku razliku između njega i npr "čistača kočnica"
Mada on je u ovom slučaju mogao bilo čine našpricati. On je jednostavno kratkotrajno zabrtvio "pukotinu", valjda. Barem ja tak radim.
 

zelmil83

Novi član
Tu od
19 Sij 2014
Poruka
22
promijenio sam membrane na 61ff ali kad povucem spagu zaliva opet na auspuh zivo gorivo,kad rastavim karb ispod membrane na onoj iglici je goriva do ruba znaci poplavilo je onu klackalicu,dal neko zna jel karb zreo za novi ili da ga cistim lagano
 

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,640
Ako karb "preljeva" znači da igloca ne zatvara , mjenjanj nju , očisti dosjed , podesi klackalicu , stegni mebrane i tak ...mora raditi .

vaš velečasni
 

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Bitno je dobro crnu membranu dobro okrenut i obavezno dobro ocistit dosjed poklopca i staviti nove dihtunge do tad nemres znat jel sve kaj se toga tice ok i kaj je zrelo a kaj ne.
Daj slike rastavljenog i membrana i dihtunga ...
 

zelmil83

Novi član
Tu od
19 Sij 2014
Poruka
22
probacu da uslikam,nova je membrana novi dihting,nova svjecica klip i lezaji radilice,novi modul elektronike stavljen,samo iglica karba ne mogu je kupiti nigdje a karburator nov 50€, kad pustim pritisak kroz dovod goriva pada mu kompresija negdje duva pomalo
 

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Da to je puno do max 0.7bara.
A kaj je s drugim dihtungom i drugom membranom jel zamjenjena?
 

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Kaj bi guglal takve i mnoge druge sam u skoli naucil o benzinskim i dvotaktnim motorima i fegazerima itd....

Tlak koji membrana mora podnjeti je 0.7 bara makar takav tlak nikad nece biti u radu.
Ako je nabil 1.5 bara mozda je i pukla membrana.:icon_scratch:
 

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Te klapne su ti druga membrana i gorivo prvo vuce crna membrana vakumom koji stvara motor.
 

nenadshone

Član
Tu od
30 Srp 2012
Poruka
32
imam jedan problem na husqvarni tomos ff61, sipao sam bezolovni bmb95 i napravio tacnu mesavinu kao i pre, na turazi gubi snagu, dok na ler gasu radi koliko toliko normalno znaci zaturira maksimalno i izgubi snagu i ugusi se-ugasi se kao da negde vuce vazduh, da li je to u pitanju ili moze biti i lose gorivo, posto koristim u zadnje vreme bezolovni?
hvala unapred svima :)
 

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
jučer je šogor kupio rabljenu 359.

bila je kod čovjeka koji ju je kupio novu prije 2 godine i potrošio možda 2 rezervoara goriva. još je originalni lanac gore..

ja imam 359 al moja ima 5 cm kraći mač i zube 3/8 a ova njegova 325...

zna li netko koliko je to zubi?

platili smo je 2500 kuna... mislim da je to ok kupnja obzirom da je pila praktički nova
 

markony

Član
Tu od
1 Kol 2011
Poruka
357
A probaj ih prebrojat ili pročitaj na vodilici koliko je DL podjeli sa 2 i dobiješ broj zubi,usput nisi ni napisao koliko je vodilica duga,tako da kako bi ko znao koliko ima zubi.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh