• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Ja koristim takve x cut stalno, jedino na velikim pilama su mi poceli pucat u zadnje vrijeme pa razmisljam da se vratim na Oregon. Inace oregon je malo meksi pa se i brze istupi . A decki su pisali o nekim karbid i vidijum lancima koji se teze tupe, ja nemam sa tim iiskustva

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Ja koristim takve x cut stalno, jedino na velikim pilama su mi poceli pucat u zadnje vrijeme pa razmisljam da se vratim na Oregon. Inace oregon je malo meksi pa se i brze istupi . A decki su pisali o nekim karbid i vidijum lancima koji se teze tupe, ja nemam sa tim iiskustva
Koje ulje za lanac koristiš na velikim pilama?

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Mislim da ide cjena gore, prosli tjedan je bila ta cjena sa sljedeci....vidjet cemo

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Pred koji tjedan, kupio sam takvo ulje za 100 kn uz napomenu da ce cijene ici gore. I gle, sad je vec 113 kn.

@Ghost
Uljne pumpe obavezno na max. Ko maže taj i vozi :D E sad, nisam koristio dosad lancol od Husqvarne, ali mogu ti preporuciti da probas Inin lancol ST 200. Svjetlije je boje i super podmaziva lanac.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Kod mene su pumpe uvijek na maksimali, a znam za inin lancol, odlican je a i ovaj je dost dobar, ovo sa lancima mi se sad unazad nekog vremena događa da su poceli pucati

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Gledao malo ponudu danas po dućanima i mislim da sutra idem po 440 xp. Još ima par komada po staroj cijeni i daje 10% za keš. 135-ica je igračka u odnosu na staru 137, tako da ona otpada iz igre.
Onda sutra ideš po nju?

@Ghost a gle ovo, ovo je oko 180kuna.
ulje-za-lanac-mineralno-hq-5l-85151.jpg

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Vrlo vjerojatno, zainteresirale su me i Echo motorke, dosta ih hvale, no problem je kaj nema servisa kod nas. Za bilo kaj moram ju slati za ZG. Inače daju 5 godina garancije na njih i dobre cijene imaju. Jedino trgovina za sad nema u ponudi ništa između 1.8 ks i 3.1.
HQ je ostalo još 4 komada po staroj cijeni, za keš 2700, nova cijena je skoro 3500 kn.

TomGun

Aktivni član
Tu od
24 Svi 2019
Poruka
75
Gledao malo ponudu danas po dućanima i mislim da sutra idem po 440 xp. Još ima par komada po staroj cijeni i daje 10% za keš. 135-ica je igračka u odnosu na staru 137, tako da ona otpada iz igre.
Pozdrav,
u kojem to dućanu/mjestu?
Mogao bi i ja uz Štilovke probati kak se ponaša Husqvarna 🤔🧐

Najnoviji postovi

Na vrh