Ghost
Iskusan lik
- Tu od
- 10 Ruj 2021
- Poruka
- 1,928
Zato i pitam jer nisam skužio da li je mk2, kod Blaževića je 3141 za gotovinu, inače 3490Da, ova 440 e sa slike od par postova prije, sad je nova cijena skoro 3500 kn.
Zato i pitam jer nisam skužio da li je mk2, kod Blaževića je 3141 za gotovinu, inače 3490Da, ova 440 e sa slike od par postova prije, sad je nova cijena skoro 3500 kn.
novija je serija, ne znam točno nisam baš upućen ali ako niš drugo čim promjene ime/broj/seriju onda barem i cjena bude druga, ali vjerojatno ima nekih preinaka.U čemu je razlika?
meni je najslabija 550xp, zapravo imam i jonsered 2234 ali sa njom u dvije godine nisam potrošio pol lanca, a i 550xp mi je uglavnom za orezivanje stabala u zadnje vrijemeKako vi radite sa pilama od 2.4 KS?
Ja imam prastaru Partner R421 65 ccm sa 4 KS iz 1980.g sa tiristorskim paljenjem, grijanom ruckom i macem od 51 cm i ne mogu si zamisliti da radim sa slabijom pilom
Ova mi je taman za sve i kad se raspadne za jos 42 godine, onda cu gledati da kupim podjednako jaku.
Vi mozete sa 2.4 KS srusiti stablo promjera do 80 cm i ne gusi se pila?
A lepo smo ti govorili da kupiš 560XP a ne neku drugu 🤭Inače husqvarna ima najbolju pilu na svijetu, i to 560XP
Pa imaš pilu?Danas mi je ponuđena (rabljena) J2234 za cca 800kn...
Ova je meni profi kaj imam, meni čisto dost. I sad mi 585 lepa, ali kaj bum snjom kaj? 🙂A lepo smo ti govorili da kupiš 560XP a ne neku drugu 🤭![]()
Da, ali u tim štilovim rabljenim funkcionalnim uređajima uglavnom djelovi mejd in čajna, složiš kompletan motor za parsto kuna i prodaš nekome kome je bitno da pila upali, za husq je to malo teže izvedivo i ako je starija pila u ovlaštenom servisu teško da ćeš moć dobit majstora da stavi bilo što osim original djelova a to košta i onda je isplativije prodati ju u djelovima nego popravitiJest da sam fan Jonsereda, ali kad pogledam rabljene strojeve po sajmovima, jedino se rabljene Stihlove pile prodaju cijele i funkcionalne. Husqvarne i ostale samo u dijelovima...Čudno, kaj ne?
Ili su tak dobre da duraju ili ih rabljene nitko i ne bi kupil???
Mora da je Stihl, uz sve mane koje ima, ipak broj 1. Kakvi su onda tek ostali???
To ti je isto ko i kod auta, samo VWJest da sam fan Jonsereda, ali kad pogledam rabljene strojeve po sajmovima, jedino se rabljene Stihlove pile prodaju cijele i funkcionalne. Husqvarne i ostale samo u dijelovima...Čudno, kaj ne?
Ili su tak dobre da duraju ili ih rabljene nitko i ne bi kupil???
Mora da je Stihl, uz sve mane koje ima, ipak broj 1. Kakvi su onda tek ostali???