• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
A mislim da imam shemu za uzet ju povoljno sutra. Jel ok?
Uzimaj ju bez razmišljanja, nećeš požaliti. Odlična je, imam ju 3 i pol godine i nikakvih problema nije bilo, a naradila se dosta u tom periodu. Brza je, oštra na gasu, ne troši stvarno puno goriva. Kad ju probaš, vidjet ćeš i osjetiti da u stvarnosti ima doista više snage od 3.65 ks koliko je tvornica deklarirala. Računaj oko 4 ks pošto je 550 xp mk2 na dyno testu pokazala 4.7-4.8 ks.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
ja sam u husqvarninom ovlascenom servisu kupio njihovo HP ulje ,ne stilovo i za to pitam
a nemaju XP,i kazu da je duplo skuplje od ovog i za profi rad kad pila radi skoro ceo dan
Oprosti, u Hr ga nemaju u ponudi pa sam zato pomislio da govoriš o stilovom hp ulju, sa ovime nisam upoznat ali ako ti ovlašteni servis ga preporučuje onda bi trebalo da valja

horv1869

Novi član
Tu od
8 Ruj 2019
Poruka
15
Husqvarna hp dvotaktno ulje je polusintetičko i prodaje se većinom izvan Europske unije.Ulje se koristi sa gorivom niske razine kvalitete.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pametnom dosta, cjeli život u nekoj tam marki štil, i nakon kaje probal husqvarnu sve drugo su motorne pile.
Veli da mu žal kaj nije prije kupil husqvarnu, a da si samo može mislit kaj rade jači modeli.
Neznam zakaj ljudi ne kuže da je husqvarna profi, sve ostalo su igračke oko kuće i vočnjaka, žive u zabludi i nikak da progedaju, a skratili bi se itekakve muke. 👍

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Profi je samo XP...čekamo usporedbu sa 261C-M.
A nije on Bog i batina, nego samo jedan jubito-šumar, koji javno izražava svoje mišljenje kao i mnogi drugi, pa ga ne treba uzimati zdravo za gotovo.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Profi je samo XP...čekamo usporedbu sa 261C-M.
A nije on Bog i batina, nego samo jedan jubito-šumar, koji javno izražava svoje mišljenje kao i mnogi drugi, pa ga ne treba uzimati zdravo za gotovo.
Bit ce profi tavca po tintari kad zeni konacno dopizdi ak vec nije

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Sakrij ju ili reci da ju već imaš od prije… 😁
Ne mojoj. Neg od popa. Moja se navikla vec na to. Kaze bolje i to neg da mi kurve ganjas i da me raskucis. Znalaj Marija usta se upusta kad se udala za penzionera

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Decki dosla men motorka. I evo nesporazum bi kolko vidim na slici doso stari model 545, a ne 545 mark 2. E sad sta da radim? Da ju neuzimam il da ju uzmem?jel neka drasticma razlika?

Prilozi

• received_694825945450576.jpeg
    received_694825945450576.jpeg
    25.2 KB · Pregleda: 38

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
A gle, 545 mk2 je nabrijaniji, noviji, redizajnirani model. Dakle, postoje estetske i razlike u performansama. Nemoj me krivo shvatiti, i ovo je jako dobra pila. Samo ostaje upitnik nad glavom kroz što je sve prošla ova pila i da li joj je dano ono što ona sama i zahtijeva. Kaj piše na pločici, koja je godina?

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ma.nova je. Nikad upalita. Neznam koja ke god. To mi poslo frajer di sam ju narucio

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Moja 545 mk2 je 2020 god. i pločica je unutra sa lijeve strane od poklopca lančanika, ispod ručke. Standard 545 se počela proizvoditi u periodu od 2010-13, nezz točno koja godina. Uglavnom isto kad i 555-ica je izašla.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Razlika je da je nešto malo slabija od MK2,, mislim da je ta 3,5ks a MK2 3,7...uglavnom pila je isto dobra, mislim da se nećeš pokajati, da li ćeš odustat to je isključivo na tebi ali moje je mišljenje da nemaš razloga. Osim ak si ko ja, kupio 555 crvenu pa kad su izašle te sa sivim detaljima prodao crvenu i kupio šarenu 😁 Godište proizvodnje također mislim da ne igra neku ulogu, moja 550xp je 2014.godište a kupio sam ju 2017. Što sepločice tiče trebala bi biti kako je kolega @MadFarmBoy rekao, iza poklopca lančanika, ispod ručke.

Najnoviji postovi

Na vrh