MadFarmBoy
Aktivni član
- Tu od
- 2 Svi 2020
- Poruka
- 217
Ja imam 545 mk2
Uzimaj ju bez razmišljanja, nećeš požaliti. Odlična je, imam ju 3 i pol godine i nikakvih problema nije bilo, a naradila se dosta u tom periodu. Brza je, oštra na gasu, ne troši stvarno puno goriva. Kad ju probaš, vidjet ćeš i osjetiti da u stvarnosti ima doista više snage od 3.65 ks koliko je tvornica deklarirala. Računaj oko 4 ks pošto je 550 xp mk2 na dyno testu pokazala 4.7-4.8 ks.A mislim da imam shemu za uzet ju povoljno sutra. Jel ok?
Oprosti, u Hr ga nemaju u ponudi pa sam zato pomislio da govoriš o stilovom hp ulju, sa ovime nisam upoznat ali ako ti ovlašteni servis ga preporučuje onda bi trebalo da valjaja sam u husqvarninom ovlascenom servisu kupio njihovo HP ulje ,ne stilovo i za to pitam
a nemaju XP,i kazu da je duplo skuplje od ovog i za profi rad kad pila radi skoro ceo dan
Ne mojoj. Neg od popa. Moja se navikla vec na to. Kaze bolje i to neg da mi kurve ganjas i da me raskucis. Znalaj Marija usta se upusta kad se udala za penzioneraSakrij ju ili reci da ju već imaš od prije… 😁