Kupis spreja pa pofarbas motorku u maskirno ako treba 😂Hmmm, ali 135 je dvobojna
Husqarna 135 i Husqarna 135mk2 su totalno 2 razlicite pile.Imam ja 135 već 5 godina
meni malo žao što nisam uzeo 565 umjesto jedne 572, čisto da vidim razlikeDanas išel gledat pilu 135mk2, 565 i 572,i 585 i neznam kaj da kupim 🫣
Htel bi na jedan viši nivo dojti, znam nemrem prek noći ali teška mi odluka.
Sve isto osim kaj se 565 manje vrti🙂👌👍🇸🇪meni malo žao što nisam uzeo 565 umjesto jedne 572, čisto da vidim razlike
450 ti je 10ccm veće zapremine, 0,9ks jača, 0,4 kg teža i 90 eura skupljaJel bolje uzeti 440 ili 450?
znam, upravo zatoSve isto osim kaj se 565 manje vrti🙂👌👍🇸🇪
450 ti je 10ccm veće zapremine, 0,9ks jača, 0,4 kg teža i 90 eura skuplja
U kvaliteti nema, to je ista serija, isti materijali.Jel ima razlike u kvaliteti i izdržljivosti? Koja se pokazala bolja?
Veća zapremina više snage. Zapremina je definirana prečnikom klipa i njegovim hodom.. koja gad od ove dve stavke da je veća daje više snage, bilo većim prečnikom klipa ili većim koljenom na radilici(ne praktično). Što se tiče toplote nema neke povišene , ona je definisana procesom sagorevanja i koliko otpada. Postoje mnogi modeli pila koji su isti i samo ime je razlika I precniku cilindrai niti jedna nema problem pregrijavanja. Recimo f61 i f66, h371, 372 i 365, sve je u cilindra. Čak sam pre 4 god na f61 umjesto 48 klip zamenjen 52 i nema zasad nikakvih problema a snage na pretek.U kvaliteti nema, to je ista serija, isti materijali.
Izdrzljivost ?
To je tesko odrediti jer samu izdrzljivost definira posao koji radis s njom.
Eventualno je moguce da veca zapremina, veci cilindar stvara vise topline - dakle pre/grijanje jaceg modela ako hladjenje nije poboljsano, isto je moguce.