Djelom se slažem sa tobom, ne želim omalovažavati ili kuditi niti jednu trgovinu, samo želim reći da od prvog kontakta meni je sa njima tako, jer, zašto bih inače i počeo surađivati sa njima kad imam 10 husq trgovina blie već je to Dugo Selo. Znači prvi kontakt, za Jonsered820 sam tražio amortizere, gdje god sam čuo za koju trgovinu pitao sam, svatko mi je rekao da će provjeriti i javiti i nitko nije, čak niti iz drezge mi se više nisu javili oko toga, na jednoj grupi je bila neka rasprava oko pila hq i jonsered i piše neka, meni nepoznata žena, da rade, da su ovlašteni servis i trgovina, ja ju pitam u vezi amortizera veli javit će se...nakon tjedan dana sam dobio odgovor, dio nije bio dobavljiv ali informacija jest i informaciju sam dobio. Slično je bilo kada sam kupovao 550xp, moju prvu husqvarnu, zakomplicirao sam do maksimuma ali je sve rješeno na najjednostavniji mogući način. Malo sam se u prethodnom postu pogrešno izrazio, naravno da je danas svakome svaki eur, svaki cent bitan, nije da sam ja da se razbacujem sa novcima već jednostavno...puno stvari cijenim više nego novac sam.