• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
176
jeb.či rumene kadulje, ne znaju za bračne dužnosti jer valjda ne moreju doma, mrdali bi sa strane, susjedu, takvi jaki na rijećima su slabi pri djelu

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,958
Ako je tvoje jeb.....čko iskustvo isto takvo kao i poznavanje motorki onda ti nema premca. Možemo samo učiti od tebe i biti ti zavidni. Samo raspali, ali nemoj o tome pisati jer bi to bilo sigurno predugo i preširoko za ovaj forum. (y)

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
176
ampak ste vi više zagadili forum olajavajući moj jedan upis, neusporedivo više ima vašeg lajanja na mjesec nego mog opisa kaj sam radil, a kaj se dotikavlje posla konkretnoga, očeš sina,očeš kčer, očeš HQ450ll/2025, dokazano kvalitetno odrađeno, ovo za HQ450ll/2025 potvrđeno i od ovlaštenog servisera, a o djeci moje veselje jer jedno več ima radnog staža po završenom školovanju, jedno ima par mjeseci do magisterija (sve u roku u 5 godina), jedno je još osnovnoškolac, vi i dalje lajte kak pesi na mjesec i na kraju pokušavajte pisati mojim stilom (oni koji kuže a ima i onih kaj uopče ne kuže) jer nemrete biti originalni čak ni tada kad bi šteli biti, aj budite mi pozdravljeni, veseli i zdravi bili i vu to ime još jenu spili, do sljedečeg upisa!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,958
Živ ti nama bio. Pokušaj slijedeći puta kombinirati upis sa velikim, malim slovima, zarezima, točkama, uskličnicima, upitnicima pa možda i mi nešto od toga shvatimo i naučimo. Sretno ti bilo. :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh