Pomalem,još nije do toga došlo,još je na preinakama, pa žalba proizvođaču,pa servis prije prve upotrebe. A to trajeeeeeeAko je tvoje jeb.....čko iskustvo
aj mi onda odgovori što si pisao na moje tekstove ako nisi ništa shvačao što pišem, mislim, ma uvjeren sam da ti nisi shvatio moje pisanje zbog svojih osobnih problema, i sad se javno izvlačiš na lektoriranje teksta, mislim ono, nakon svojih 7~8 pisanja u nizu konteksta ti se na 9. pisanju sjetiš lektoriranja, samo mi objasni o čemu si mi onda odgovaral ak nisi niš shvatio temu, svezeiglede mojeg pisanja, mileni, gazim te znanjem ko plitki potok, ma ko Dinamo Ajduka. Aj se probaj barem malo držati teme a ne izigravati i to neuspješno lektora na forumu, aj se drži ipak teme jer i ti i ja i mi svi skupa zajedno bumo od toga onda imali koristi 👍jedne rijeći nisi napisal svezeiglede ojačanja koje se vide na mojem zakeljenom videu za HQ445S i koje to isto mi je potvrđeno od odgovorne osobe za HQ450ll/2025, jednom jedinom riječi nisi demantirao potvrdu ovlaštenog servisera na preinake koje sam uradioŽiv ti nama bio. Pokušaj slijedeći puta kombinirati upis sa velikim, malim slovima, zarezima, točkama, uskličnicima, upitnicima pa možda i mi nešto od toga shvatimo i naučimo. Sretno ti bilo.![]()

da, isto je kao na 560, koliko vidim na mojim pilama tih 60tak kubika je neka kao granica, 550xp, 555, 560xp i sada 564 imaju vanjsko kvačilo, 572 i 592 unutrašnje, pretpostavljam da je unutrašnje i na 565 i 585
nije izlizan, plastika je... ova se nije naradila top stanjeDa vidim rukohvat desne ruke koliko je izlizan.