Kupil sam 372XP prije dvije godine.I do sad nemam nikakvih zamjerka na stroj.Dapače jako sam zadovoljan i svakomu bi preporučio takvu pilu.
Ko god ju uzel u ruke reko je da mu bude TO sljedeča pila.Čak i oni koji su nedavno uzeli STIHL iste klase 8)
Šogor je prije godinu i nekaj uzel onu malu na akciji, bili su u početku problemi oko curenja ulja ali je servis to riješil pod jamstvom tak da im to praštamo
Uff bemti pa to ne zvuči dobro?Kaj okrene lager u kučištu ili? Ima kakav ljek da se to nebude desilo?
Kaj nema ova 359 sa slike isto kučište ko 372?
Onda bi moglo i tu bit problema!
Koje godište su pile?
:? a može li se piksnovati ?
kakvo je vaše mišljenje o huskvarni 576 xp posjeduje li je neko i kako je zadovoljan s njom,jeli bolja ili lošija od 372 xp
kakvo je vaše mišljenje o huskvarni 576 xp posjeduje li je neko i kako je zadovoljan s njom,jeli bolja ili lošija od 372 xp
u užem izboru su mi husky 372/576 ili stihl ms 440/460 ne zanima me razlika u cijeni samo koja je trajnija i pouzdanija,stihl ms 260 treba pojačanje
u užem izboru su mi husky 372/576 ili stihl ms 440/460 ne zanima me razlika u cijeni samo koja je trajnija i pouzdanija,stihl ms 260 treba pojačanje
pazi na kućište radilice sa 372xphusky372 i nećeš se pokajat,,,puno brža je od sthila bilo kojeg i meni bolja u višemetrici ja radim godišnje oko 500,,600 metara drva i već me služi 4 godine osim manjih kvarova,,membrane i lančanik,,,,,,imo sam dve 440 i imao sam dosta kvarova,,,
morat ću razočarati sve ljubitelje husqvarne,odlučio sam se za stihl ms 660,bit će dostojna zamjena za 056 av
ma svaka PROFI je OK bila Stihl i šta već drugo, ali treba gledati omjer ULOŽNO-DOBIVENO
nećeš požalitimorat ću razočarati sve ljubitelje husqvarne,odlučio sam se za stihl ms 660,bit će dostojna zamjena za 056 av
s vremenom čovjek vidi dali je baš to ono pravo za njega