t40sb
Novi član
- Tu od
- 22 Kol 2012
- Poruka
- 16
dobar dan... zanima me gdje se mogu naći dijelovi za Tomos-Husqvarnu 770... treba mi opruga startera... hvala
imam ja jednu u dijelovima,,,pa ti vidim dali ima opruga,,,ali tek sutra!!!
dobar dan... zanima me gdje se mogu naći dijelovi za Tomos-Husqvarnu 770... treba mi opruga startera... hvala
Kakva su iskustva s novijim, X-Torq Huskvarnama?
Naime, već koju godinu pikiram 365 za raspiljavanje debljih komada, da bi je jučer konačno i kupio ... i onda saznao da je smjena modela bila negdje u 4. mjesecu. Ove nove su 71ccm i malo teže. (ak sam dobro skužil, jedina bitna razlika u odnosu na 372 je što ove imaju zabrtvljen neki kanal na cilindru)
imam ja jednu u dijelovima,,,pa ti vidim dali ima opruga,,,ali tek sutra!!!
ako nisi nabavio pogledaj ovdje: http://www.ebay.com/itm/HUSQVARNA-P...618?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f1b2b0442dobar dan... zanima me gdje se mogu naći dijelovi za Tomos-Husqvarnu 770... treba mi opruga startera... hvala
ako nisi nabavio pogledaj ovdje: http://www.ebay.com/itm/HUSQVARNA-P...618?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f1b2b0442
Ulje je ulje bitno je da je lancol nekad u nedostatku lancola koristim super inin pa se ništa ne desi samo je bitno da je ulje rijeđe da lakše podmaže lanc i vodilicu
opet problemi... danas odlučio malo rezati drva... kd nakon jedno... dva trupca primjetim da je lanac suh :/ a spremnik za ulje napola prazan... primjetio sam da mi na onom odušku izbacuje... jel zna netko neki razlog ?
Sve rastaviš očistiš i u večini slučajeva je problem riješen.
Koji je to model? Odnosno da li ima fiksni tok ulja za podmazivanje ili možeš namještati?
Sad nemoj misliti da te zaj... , ali jesi li sigurno sve dobro pročistio.
Kanaliće propuhao sa zrakom?
Ovo što se tebi dogodilo se često dešava kad piliš sa tupim lancem, tada se ona fina piljevina nabije u kanaliće i zaštopa dovod. Tim gore, jer nabubri od ulja nakon nekog vremena.
U slučaju sa fiksnim protokom ne bi trebalo biti ovakvih komplikacija, ako je dovod čist.
Jesi isprao rezervuar od ulja. Da ti nije piljevina unutra i s te strane ušla ušla u dovod.
Pazi da to počitiš maltene cjelu pilu trebaš rastaviti. A ako se piljevina negdje skrutnula unutra bilo bi dobro namakati u nekom solvenu da je otopi.