Čuj, oni koji drže vlast nisu nikaj priskrbili, pa im je lako (pro)davati, jer neznaju koliko nekaj vrijedi i kak je teško dojti do toga.Demokraciju nismo imali nikad a slobodu(državu)samo 20 let.I opet se budemo (pro)dali.
Čuj, oni koji drže vlast nisu nikaj priskrbili, pa im je lako (pro)davati, jer neznaju koliko nekaj vrijedi i kak je teško dojti do toga.Demokraciju nismo imali nikad a slobodu(državu)samo 20 let.I opet se budemo (pro)dali.
ZJ , ne brini ..sve to jedna dobro organizirana revolucija more preokrenuti .
Pa i imali su ju i imaju ju još i danas ..Još se sečam kad su došli iz sabora na ondašnji trg Republike i kad je Tuđman digel ruke u zrak i rekel"imamo ju".To je bilo kad su izglasali samostalnost i proglasili državu Hrvatsku.Koliko ju imamo?20 let pljačke,kredita i siromaštva koji su nam priskrbili oni koji su dobili naš glas za samostalnost,bolje sutra i prosperitet naše države.Sada su ju ti isti strpali u svoj đep pa i na kraju prodaju nas u roblje.Kaj nam vrede svi ratovi i toliko mrtvih kad smo opet na istom ko i prije stvaranja prve države ili kraljestva.Sve više verujem da ona čuvena pretnja o 1.000 godina prokletstva nije izrečena uzalud.
Pa i imali su ju i imaju ju još i danas ..
Ilegalac , za revoluciju su dovoljna dva ako su dovoljno revolucionarna .
Veča je prepreka krupni kapital i njihov interes .
Kad njima splasne interesa revoluciju nam budu gurnuli u ruke i pod noge isto kao i krajem osamdesetih
Revolucija je lančana reakcija ..slično kao i ispijanje za šankom.dva su malo i za pošteno se napiti
Revolucija je lančana reakcija ..slično kao i ispijanje za šankom.
Dolazi ličan iz libije( bio na privremenom radu) gdje se ne uživa alkohol..
Željan konjaka silazi iz autobusa i ravno u birtiju.
Ulječe unutra i pravac za šank naruči 3 komada .
Udri prva dva pa napravi pauzu da uzme zraka .
U toj pauzi počinje doživljavati i osluškivati oko sebe .
Čuje glas iz kuta birtije polupijanog suseljana .
-daj mu od mene jednog kad mu tak dobro ide !
Ovo je istiniti događaj , isto ti je i s revolucijom
Struju ne prodaješ HEP-u, nego HROTE-u, kao povlašteni proizvođač.
Komplicirana je procedura, jer ima bezbroj koraka koji se vrte u krug. Tolike agencije treba hraniti, a svaki korak moraš platiti...
Sve se to da riješiti, samo nema političke volje da se stvari pojednostave, jer monopolisti (uvoznici, ne mislim na HEP) bolje i lakše zarađuju na uvozu energije i špekulativnim cijenama.
dva su malo i za pošteno se napiti
Odlicna stranica,odlicni argumenti protiv EU,ako se nekome da neka procita.
Stvarno dobro napravljena stranica.
http://referendumprotiveu.wordpress.com/zasto-treba-glasati-protiv-pridruzivanja/
kad (ako) uđemo u uniju najviše me veseli šta ću moći kupiti neku nekretninu u Rumunjskoj da idem i ja ko čovjek na godišnji u inozemstvo u svoju vikendicu