Evo odgovorili ti forumaši u tom selu pored Vinkovaca, mali je 10500 eura (45 ks) malo veći je 13000 eura (54 ili 55 ks) cijena uključuje pdv Nije baš da puno znam o njima, ali trudim se naći svašta. A budem stavio još poneku slikicu konkurencije yto. JINMA, DongFeng, Wai...Jadranko kaže:tko je zastupnik tih YTO traktora u HR ???
ili bolje receno gdje se moze kupiti.
ili jos bolje receno gdje ih ima vidjeti na netu i kolko su novaca ovi slabiji do 50 konja.
vidim da clan " Kontam " zna puno oko njih dobro je izgleda informiran.
jel ima negdje u slavoniji blizina zupanje ili vinkovci da se moze pogledati ??
petar kaže:Strongboy, ima nešto i u tome, baš sam i ja htio reći kako se uopće nevidi kakvo je oranje[/quot
ja mislim da je taj video snimak vesto zapakirana reklama.al takva i slicna reklama ,bilo cega,kod mene nece nikada proci .ima puno efektniji nacin da se nesto prikaze ako stvarno vredi.al jadrankova ljubav sa kinezima i japancima,kako to po obicaju biva je SLEPA. :lol: .ma salim se malo jer jadranko je zaslepljen kinezima(ili japancima sve jedno) .
ja ne sumnjam u te trektore.mada kad bih imao prilike ,pre bih kupio neki zapadni traktor, negoli istocni (kineski-japanski).samo sam komentarisao video klip i "respektujuci"komentar jadranka sto taj YTO vuce 4 brazde, a to se u stvari na video klipu uopste i ne vidi....miroslav k kaže:ja mislim da je onaj sa yuotuba od 90ks. a takvo zemljiste sa tim plugom moze da ore I IMT 577. onaj sa snimka nema tegove na zadnjim tockovima zbog toga mislim da nije taj od 120ks. taj od 120ks YTO 1204 stvarno vuce 4 brazde i to u banatu na najtezem zemljistu. ima ih sava kovacevic vrbas 4 komada od 120ks vise godina. imaju po 7-8000 radnih sati a nisu do sad imali neke ozbiljne opravke.