StricVujc
Član
- Tu od
- 1 Tra 2010
- Poruka
- 835
Niko nije rekel da je ukradena. Možda samo nije otpisana :scratch
Možda nije ukradena nek je prisvojena kad je vlasnik vmrl ili tak nekaj :?
Niko nije rekel da je ukradena. Možda samo nije otpisana :scratch
Ti nju iskeširaj pa buš sve o njoj znalMožda nije ukradena nek je prisvojena kad je vlasnik vmrl ili tak nekaj :?
Nemoš regat, kapiši.
Možda nije ukradena nek je prisvojena kad je vlasnik vmrl ili tak nekaj :?
http://www.njuskalo.hr/traktori/imt-5106-crnkovci-oglas-5014751
ovaj se nudi za 24500 kn hmm ako je istina šta sve piše onde je OK
Taj traktor je 5106 u orginalu, ali je netko skinuo prednju vucu i stavio prednji trap od 5100. Na tom traktoru treba slozit kocnice, filter zraka novi, desni cilindar hidraulike curi, satove promijenit, limariju i struju dotjerat u red. Ja ga idem gledat u ponedjeljak i ako je motor i mjenjac u redu ja cu ga kupit.
Pred nekih mjesec dana pričao sa tipom u vezi istog i zaključak bio nemože se regat jer i on ima veze u mupu i nije to uspio sredit pa puno sreće.
Zašto se nebi mogao regat ako je broj sasije i broj motora u redu? Ja sam na policiji provjerio i traktor nije ukraden i nema vlasnika pod tim brojem sasije i motora!
rayer:rayer:rayer: baš tak, sretno.Imao određenih iskustava sa tom problematikom i u Klc županiji se to nemože regat sa tim forama. Udarim ti i ja broj koji se nigdje nevodi samo ti traktori imaju svoju seriju brojeva a malo ih je proizvedeno i ....... . Nemoj mi reć da je netko od tokvog traktora (koji je koštao ohooho) izgubio račun a svi su bili u kombinatima ili prometnu ili da u policiji nemaju nikakav traga o njima. Sve se jako dobro zna i kad bi bilio volje ....... Reći ću ti u povjerenju da su svima uništeni "papiri" u ratu neprijateljskim djelovanjem. Traktor je dobar za djelove ili da radi negdje daleko od prometnica i zavidnih očiju no ako ti možeš regat sretno.
Imao određenih iskustava sa tom problematikom i u Klc županiji se to nemože regat sa tim forama. Udarim ti i ja broj koji se nigdje nevodi samo ti traktori imaju svoju seriju brojeva a malo ih je proizvedeno i ....... . Nemoj mi reć da je netko od tokvog traktora (koji je koštao ohooho) izgubio račun a svi su bili u kombinatima ili prometnu ili da u policiji nemaju nikakav traga o njima. Sve se jako dobro zna i kad bi bilio volje ....... Reći ću ti u povjerenju da su svima uništeni "papiri" u ratu neprijateljskim djelovanjem. Traktor je dobar za djelove ili da radi negdje daleko od prometnica i zavidnih očiju no ako ti možeš regat sretno.
Ja sam kupio traktor u Belje Remontu,traktor također nije imao nikakve papire,došao je na Belje 92god u toku okupacije Baranje.Kupio sam ga dobio samo neki papir od Belje Remonta kao neku izjavu o kupnji.Otišao u upravnu zgradu Belja i jedan od pravnika mi napravi tužbu i tužim prodavatelja.Kako je o več praksa tuženi se nije očitovao o tome,što znači da je to prihvatio.Sud je presudio u moju korist i na rješenje udario žig i potpis kao valjani dokument prilikom prijave i reg traktora.Platio sve nekih 500kn i to je to.
Drugi slučaj tip je kupio traktor i nemože da dobije papire,naplačo se xxx kazni jer nemože registrirati.Igrom slučaja u MUP-u dozna da je taj njegov traktor u njihovoj evidenciji,ali papira nema.Na iste papire vode se još dva traktora,koji su uredno reg.Sada kada ga zaustavi policija traktor je reg,ali nema ni pločice ni knjižicu,a u evidenciji se vodi kao reg vozilo.Pločice i knjižicu kaže izgubio u šumi i idemo dalje.
stvar je u tome sto sam ja te brojeve provjerio i nigdje na zemaljskoj kugli se nevode ni da su ukradeni niti da imaju vlasnika, odnosno provjerila ih je policija, jer ti kad dodjes sa papirima oni ti ih onda provjeravaju u svojoj bazi podataka i u međunarodnoj bazi
Jel stigo doma? Nabaci koju sliku ode "5100"
Nazalost nije stigao, traktor je u pre losem stanju, nisam ga htio kupit.
šteta, u prelošem veliš:supris: motor su dotukli ili?