Uh, ako ga previse podignes, samo spricne dva metra iza traktora, bar kod mene...
Imam problem da mi nekad hidraulik digne skroz a nekad do otprilike polovice... vec sam o ovom pisao ovdje...
Naime, dojadilo mi 90% vremena imati do pola podignut plug i paziti pri okretanju da ne otkinem spaner, pa sam ga "trazio" na polugi "osjetila polozaja poluga" (vidi se na jednoj tvojoj slici sesterokutni spaner) i postelavanjem istog poluge se podizu na odredjenu visinu.
Brat se navikao da se plug dize kao lud i jednom prilikom mu je hidraulik proradio pa je digao do kraja i zamastio cijeli plug...
Dogdilo se dva-tri puta i sve ok, naviknuo se gledati iza i sve mu je super radilo, rastavljat cemo kad dodje na red...
Danas idem uvratine poorati na tom vecem komadu i kad traktor visi dolje, hidraulik radi kako treba a kad izadjem na vrh njive dize polovicno. Ulja ima, sve ok, samo eto, igra mi se s zivcima. I dodjem na drugu njivu da bratu oznacim slogove kako ce orati, i cijelo vrijeme hidraulik radi kako bi i trebao i na ravnom i na nakosom terenu, sve mi se cini da se nesto odglavilo i da je proradilo kako treba... Valjalo bi ponovno stelati taj sesterokutni spaner ili pomaci gornji granicnik u kabini...