vjerojatno ima dvobrazni......imt 539 bez prednje vuče ima 1440kg, ovaj sa prednjom vučom da ima 2 tone, hmmmmmmm.......
prednja vuča koristi u večini slučajeva, ALI.......kod 539 je nepotrebna......evo ti sad par razloga......
533/539 je odličan traktor......okretan, sa prednjom vučom gubi jako puno na okretnosti......i s tim po meni taj traktor gubi smisao postojanja.....jer to mi je kod njega najvažnije, a kada treba sa plugom bolje zapeti, onda uključim šperu, koju sam koristio samo jedne godine, a u težim godinama, kad malo prokliže, dovoljno je malo pipnuti kočnicu i traktor nastavlja dalje......čak mi ni špera nije toliko potrebna.......
prednja vuča je dosta niska, tako da možeš kultivirati kukuruz dok ima 3 lista....
u sijanju kukuruza sa sijačicom od 4 reda, neznam da li se možeš na kočnici okrenuti u mjestu, nego moraš naprijed-nazad i u polje.....što produžuje vrijeme sjetve......
itd itd
imam rusa 82, sa prednjom vučom, i znam što ona znači, al taj traktor ima duplo veći krug okretanja od fergusona.....neokretan je.....i za sve manje poslove nije prednja vuča, pogotovo na tako malom traktoru.......
to je samo moje mišljenje, nemoj se uvrijediti......
artyman: