Prijatelj od mog kolege s posla ima imt 539 4x4 original, danas sam ga isprobao, osjetno se čuje da je slabiji od običnog, volio bi ga ipak kako se ponaša u brazdi. Veliki plus je što ima volan ko pero, makar je krug okretanja skučen:madmana:
Na mome ću i poskidati kompresor tako da dobijem 1ks više...
opaki tyunig
Hidro volan ima i verzija 539 bez prednje vuce, bez smanjenog kruga okretanjaPrijatelj od mog kolege s posla ima imt 539 4x4 original, danas sam ga isprobao, osjetno se čuje da je slabiji od običnog, volio bi ga ipak kako se ponaša u brazdi. Veliki plus je što ima volan ko pero, makar je krug okretanja skučen:madmana:
Ja Imam 539 4x4, već nekoliko godina, kaj vam znači da je preslab?
Ja s njim sve normalno radim, kad gledam suseda kako se mući sa 539 obični i ore, kotači vrte a on stoji na mjestu, ja samo pičim, treća spora i gas. U šumi, vučem drva, napred-natrag, kako želim, traktor ima skoro 2 tone i sa tim motorom se dobro nosi.
Nemožeš brzo s njim kad je teret ali zato ideš sporije, ali nema kamo neće ići. Naravno bilo bi dobro da ima jači motor.
Da ima 60 KS opet bi neki rekli da je preslab, pa bi bilo dobro da ima 70KS i tako unedogled.
BTW, pošto mi malo curi malo ulje oko radilice na semeringu, dal mogu/smijem staviti gušće Super 5 ulje u mašinu, Sad imam super 3?
Ima 2 tone, sa kompletnim utezima, kabinom, i vozačem :lol:.imt 539 bez prednje vuče ima 1440kg, ovaj sa prednjom vučom da ima 2 tone, hmmmmmmm.......
Znam da nebude riješilo problem, ali mi je čudno traktor star svega par godina i već curi ulje, kažu mi da je to normalno i da zamjenom semeringa bude opet nakon nekog vremena curilo.naravno da smiješ,ali to nebu riješilo prblem
Plug je 10 cola, IMT 755, baš je bio lani na restauraciji, neki dijelovi su popucali, hebiga ipak ga sad vuće dupljak.kakav plug imas za njega 10 cola dvobrazni?
Znam da nebude riješilo problem, ali mi je čudno traktor star svega par godina i već curi ulje, kažu mi da je to normalno i da zamjenom semeringa bude opet nakon nekog vremena curilo.
Zato mislim ako stavim gušće ulje bude manje istjecanja....
hm da, istina, ali svi 539 pišaju, jedni jače drugi slabije, ja ću stavit ina super 5 ulje, malo bude gušće, pa bude možda kap-dvije manje na podu
BTW, koja još smiju ići u taj motor? BTW, usput bi zamijenio i filter goriva, kolko sam vidio dvije su čašice i piše na njima filter goriva, jel treba oboje mijenjati?