vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
a gdje nestade onaj tino koji je uvjek sve znal:icon_rofl:Puknuti ajde prestani provocirati...molim te
Ja sam pital zakaj se to dešava jer to normalan rad nije
a gdje nestade onaj tino koji je uvjek sve znal:icon_rofl:Puknuti ajde prestani provocirati...molim te
Ja sam pital zakaj se to dešava jer to normalan rad nije
5 somova je na večini kraj priče ili barem pri kraju priče za taj motor.A čuj, sat je stal na 1750 rh, ali tam negdi 2008.-2009. godine nakon kaj sam promjenil 3 sajle i zgubil živce više s tim se zezati.
Dakle on je 2001. godište kupljen nov u Srbiji, prvih 2 godine nije radil više od 200 rh, zatim od 2003. do 2006. radi nekih 300 rh godišnje, a od tad su se naglo povečale površine i radi oko 500 rh godišnje. Po mojoj procjeni ima preko 5000 rh do sad uz dobro održavanje i zato mislim da nije motor gotov, možda bi samo trebalo glavu prekontrolirati.
Nije taj traktor nikad oral, najteži mu je posel rotokosa 165 cm i tu se najviše dere več 10 godina.
5 somova je na večini kraj priče ili barem pri kraju priče za taj motor.
5 somova je na večini kraj priče ili barem pri kraju priče za taj motor.
Malo se da s glavom pripomoči ali onda sve ostalo kaj je nagriženo strada.
Napamet je to teško reči, a u večini mojih slučajeva je to tak.
Filterom zraka?možda su im nešto produžili vijek s papirnim filterom
6500 radnih sati i da je ulje od izmjene do izmjene bisto :icon_eek::icon_eek:Zašto tako misliš, pa moj ima 6500 pa ide još dobro(da kucnem u drvo). Samo mana mu je volan. Pretežak je. Ali ovako što se tiče motora tu nemam zamjerke, živ je na gasu. I eto dan danas ulje u motoru skoro do sljedeće izmjene bistro.
To je istina za imt,zato da vozite zekana prvih 50rs kad mjeris nisi siguran kolko ima kolko je svjetlo zuto.devil):rofl):
Decki vodite glupu raspravu,normalno da ulje pocrni u starom dizelu odma, kad ga po odredenim kanalima i rupama ostane starog,a i ulje na sebe navlaci nesagorjelu naftu i cadu i tome i sluzi izmedu ostalog,i zato ga mjenjamo redovito.