i onda uvjek rade ljevi i desni ..Ne treba preinake samo automat mora imati masu i kontrola se spoji tak da od svakog (lijevog i desnog) žmigavca vučeš žicu na kontrolnu sijalicu .
N e Puknuti kad je upaljen lijevi kontrola ima + od lijevog i masu preko sijalica desnog kad je upaljen desni kontrolka ima + od desnog i masu preko sijalica lijevog i ne zezaj kolega je ozbiljno pital i takav je odgovor .i onda uvjek rade ljevi i desni ..
kolega ima nekog imt-a 555 katastrofa od traktora,,motor rađen generalno ali traktor puši plavo crni dim stalno i nema snage,,ja sam mu preporučio da skine dizne i odnese da bošista pregleda,,kaže da je sve u redu sa diznama,onda sam skinuo boš pumpu i nju smo nosili i sve je u redu i sa njom,nigdje ne vuče zrak sva crijeva smo promijenili i bakrene podloške,,ništa reko još ventili preostaju nema drugo više šta,preštelamo ventile,iako su bili skoro svi u redu on i dalje isto radi..e sad šta još preostaje pošto ja više nemam ideja,,,
Zakaj Zetori imaju tak spojeno od 1971 pa na dalje a od 1974 razdvojeno na automatu (kontakt za kontrolu ima svoj krug za priključak ) i nisem čul da je neki imal zbog toga problem .ja bi tu savio diode , sigurnije je
Kaj nebudeš sam to pogledal možda samo treba promjeniti četkice i očistiti kolektor i promjeniti pikse ako se ni je dimilo obično je to kvar .Alnaser je skinut podvečer i sutra ide k meštru nek ga otvori pa bude rekel kaj sve treba novo.
Kaj nebudeš sam to pogledal možda samo treba promjeniti četkice i očistiti kolektor i promjeniti pikse ako se ni je dimilo obično je to kvar .
Alnaser je skinut podvečer i sutra ide k meštru nek ga otvori pa bude rekel kaj sve treba novo.