vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Nadam se da nisi zaboravil da sam ja tebe vodil na forumski teren?kakvi je to brod ?.ja bi se rado vozio u brodu ..dok obiđmo kornate sve budeš znao do detalja...kad pojedem podlanicu s gradela pričam više i brže nego kakvo žensko .
ajoj , šteta si se mučio ..pristup je ograničen ..
dakle ako nema cjevčice onda ovako
na plavu uljevaš ulje ..a na crvenu teče van
ti ne voliš ribe , a krmiči se ne hvataju udicomNadam se da nisi zaboravil da sam ja tebe vodil na forumski teren?
dobar ti je brod ...:icon_axe:.bez obzira na moje ljubomrne ispade želim ti mirno more i puno lignjiBravo svaka čast to je ta pumpa kao i moja sada si me prosvijelio jer sastrane su mi cijevi od indirektnog hlađenjatako da ne znam kako bi ulivao ulje morao bi rastavit pola motora za doć do portele za ulivanje kao na staroj pumpi kod 033/T. A ne znam kako se slike ne mogu otvorit ja ih otvaram kad udjem u moj odgovor.
Brod je Adriatik 790 a to ti nije loša ideja da odemo lovit i da se ja educiram o motoru inače trenutno se ovdje love lignje a podlanice se bile u djiru 11 i 12 mjesec na poštama u Bračkom kanalu. Roba od 30-70 dkg i ovisno o danu moglo se dobro ulovit.
Slaba točka je AC pumpica , osim ako nema neki drugi način povlačenja goriva .oče mebrana otič pa nafta odlazi u ulje ..ako po vojnički svako jutro pregledavaš ulje nema straha .
pa po pitanju probušene mebrane i točenje nafte u motor sigurno jejel ovako rješenje bolje?
http://www.njuskalo.hr/traktori/imt-539-oglas-14281986
Ili su tad već pali s kvalitetom proizvođači AC pumpi koje su ugrađivane na IMR motore pa su došli na ovo rješenje :icon_smile:To je pumpa Rikard Bencic--Rijeka .Montirana je na IMT-a 539 90-tih godina ..Izgleda da je tad u Torpedu bila totalna rasprodaja ....