Kaj ti je, vi iz BiH bi samo švasali, ali Savo i brusilicu spominje .....Kod mene onaj saraf sto steze(cini mi se kljuc 19) nemoze da stegne dovoljno onu osovinu i tu mi nastaje problem znaci ja nategnem sve to lijepo i stegnem kolko mogu al cim ga optereti ono se vrati na isti polozaj kao prije. A morat cu rasklopit to i malo pregledat osovinu mozda malo i darnut elektrodom da malo dobije gruboce da ima za sta da zapne.
Najbolja glava motora ti je rabljena, ako je ispravna.
Kad se to dogodi onda se ovo dogodiProblem je ako sistem odvajanja dobije previse lufta i capna se spusti prema lameli. Tad capna prilikom odvajanja nasloni na dio korpe oznacen na slici. U tom slucaju nema odvajanja drugog stepena.Mozes stelati na papuci koliko hoces al drugi stepen neces imati...
Zašto neodeš do Rakića, tebi bar nije daleko, vidiš imali polovnu ako ima dogovoriš da ćeš je ispitati ako nebude ispravna vratiš. Tako sam ja uradio na Zetoru, fala bogu bila ispravna a duplo jevtinija.
Bila je več varena, vidi se na slici, a iskočil je bolcnič jer ga medvedi nisu pravilno okrenuli... da su barem rascjepku stavili nego čeličnu žicu da bude čvršče devil):Tacno tako Muha.Samo taj strucnjak na slici je imao dosta tesku nogu.
Narucio danas glavu u Šamcu 280 KM Indijska je ona SIKCO, pa ćemo vidjeti kakva je. Na koridoru su po 340 KM prazne glave, iste ovakve indijske samo sto nemaju nasebi ovo SIKCO da piše. A kolko si ti platio glavu polovnu u Rakića?