Mene samo zanima kako si na IMT-u nasao capne prvog i capne drugog stepena..
Za IMT imas sve napisano na forumu kako se stela kvacilo..Citaj malo....
kockice dolje , a kuglicu prema poziciji na kojih želiš da su poluge ..može maksimalno dolje ili gore , svejednoPozdrav forumasi. Trebam jedan kratki odgovor.
Kupio sam traktor imt 533 i vozit cu ga oko 30km do kuce, zamnima me samo u koji polozaj da posavim rucice hidraulike?
I da traktor je registriran i u prometnoj pise da je bez kabine, sam me zanima jel me moze policija zezat ako nemam ni luk ni kabinu?
I da ne lupaju po ripnama ako nema one unutarnje lance.Nebitno, samo da se poluge baš ne vuku po podu pa buku stvaraju ....
Mislim da nema veze kaj nema jarma ako je regan.
Po meni je previse brz prenos ,bar ono sto sam video na takvim vitlovima. To jedino ako zapnes sa traktorom da ides kardanom preko brzina. Za deblje trupce to nije sigurno. Nezezaj se sa brzim prenosima jer trenutak nepaznje i traktor naopackeDa imamo sa lamelom ,ovo mi je ostao lancanik jedan ,drugi napravio(manji),po bi slozio da bude stalno gore kad sam u sumi ,ako negdje i zapadnem da se mogu potegnut ,naso na yuutube pa mi se dopalo i za manje kladice,jedino je direkt na kuplung nema svoje lamele. Trebalo bi funkcionirat,,,