Jel neko zna kaj je volanu došlo da se znoji .Da je u vožnji, rekel bi da je do moje vožnje , ali kad stoji par dana sav kaplje .
Da idem redom .Imt 539 proizvodnja 1988, 760 sati rada .Povremeno ga koristim za ispomoć. Inaće je od bratića , garažiran kod mene .Polako mu kašljal akumulator već od lani, a kad se dohvatim volana na njemu masan sloj, sa kapljicama ispod, sve curi po mjenjaću .Ajde, reko stari akumulator pa nešto kipi i kuha .Ali zamjenim ja akumulator ovo ljeto a on i dalje suze roni na volan -sve drugo suho .Mjerim struje punjaja, napon ,sve ok.
Neki dan zatrebam traktor , zgrabim volan a sve masno i smrdi po kiselini-ko da je pomješana crna kava sa akumulatorskom i octenom kiselinom .
Pukne mi film , isčupam volan sa oba traktora i zamjenim .
Pazi vraga , sad se taj isti volan znoji na starom 533
Več sam imal jednog problematičnog na 533 originalnog, nakon trideset godina postaj je osjetljiv na pranje deterđentom - gornji sloj plastike se pretvaral u ljepilo za miševe ak nije bila čista voda .
Kaj je sad ovom , jel to volan ima rok trajanja ili ja imam jedinstvene probleme .:icon_rofl: