Bolje kupit od auta i promjeniti ležajeve , počistiti kolektor i zamijeniti četkice ovo iz Masive je Ž klasa bio sam jučer u Masivi (kupoval sem neke lampe itd).
ja preko frenda kupio u masivi dve ugradbene lampe za TV 523, oriđiđi kazu oniBolje kupit od auta i promjeniti ležajeve , počistiti kolektor i zamijeniti četkice ovo iz Masive je Ž klasa bio sam jučer u Masivi (kupoval sem neke lampe itd).
350 kn? Provjerit ću, samo da ne bu za te pare "jednokratni"
Uglavnom, negdje mi s desne strane slini ulje koje se po žicama od alternatora skuplja na četkicama. Kako sam orao i trac je bio u brazdi nagnut udesno, efekt se dodatno pojačao i krcc... bijeli dim Morat ću to sve malo raskopat, samo da najdem vremena.
Pretekao si me za sekundu. Da za 350 kuna ne očekujem čudo, kod mene u Voger-u je novi 750... Ma smućkat ću nešto...
bok, dok sam pripremal zemlju za sjetvu desilo se nekaj čudno s traktorom, kod nekih 3/4 gasa počel se gutiti koda dela na dva cilindra, mislil sam da bu krepal, malo je tak delal dok ni došel k sebi i primil gas, kod vožnje po cesti sam imal istu situaciju, penjem se u breg dojdem do pol brega ali samo ak mu dam puno gasa on počne usporavati koda je ostal bez nafte pa opet "primi" i pomalo krene koda niš ni bilo. Membrana nije jer bi letil po cesti jel da? del sam nove filtere al ni to nije...a kaj bi moglo biti?
savjet iznad je OK , jel takav došao ili se to pojavilo odjednom .?Trebam pomoc, kad ugasim 533 i izvucem kontakt, lampica ostane svjetlit kao da je kontakt ukljucen. Medjutim nece ni da vergla tad. Kad stavim kontakt ugasi se lampica al traktor pali...sta bi moglo bit?
Trebam pomoc, kad ugasim 533 i izvucem kontakt, lampica ostane svjetlit kao da je kontakt ukljucen. Medjutim nece ni da vergla tad. Kad stavim kontakt ugasi se lampica al traktor pali...sta bi moglo bit?