kawasaki0201
Aktivni član
- Tu od
- 16 Sij 2011
- Poruka
- 3,143
Izbuši navoj van i zavari gore maticu m20x1.5.meni treba grijač na 539 a nosač je oštešen..
Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk
Izbuši navoj van i zavari gore maticu m20x1.5.meni treba grijač na 539 a nosač je oštešen..
Neznam kak ima ferc, meni bu zavaril na dio od kućišta filtera, on je željezni na ursuli.na aluminij ?
Profesionalna deformacija.zašto ti sve uspoređuješ s ursusem , nekužim , ne pomažeš ..baš suprotno .
mislim, nikome nije zabranjeno davati bilo kakve savjete , ali zaboga
tig nije dovoljen za aluminij , 10 % "tig " aparata u hrvatskoj ne može zavarivati aluminij , garantiram
Ako mu se isplati slat u Međimurje, drage volje mu rešim. Nek reši piksu s navojem, stari navoj zvrtam van i rešeno taj čas.ako može evo ponudi se čovjeku i zavari , vidiš da nema grane za kupiti , budi poslovan
Ako mu se isplati slat u Međimurje, drage volje mu rešim. Nek reši piksu s navojem, stari navoj zvrtam van i rešeno taj čas.
@zeko, a kaj ti je točno u kvaru, krivo si natjeral grijać, zulo navoj ili kaj drugo?
Nisam puknuti ja cicija za pomognut, ako mogu.
Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk
Imaš za kupiti maticu sa tim navojem za nju zavariš (sa običnim aparatom) komad lima na njemu izbušiš dvije rupe isto izbušiš na grani i to skalameriju zašarafiš na granu sa duplim maticama (da šaraf ne usiše) između skalamerije i grane staviš dihtung i ima da radi .htio sam granu kupit,nema je nigdje,aluminiska je
Probaj nać nekog tokara i nek ti samo obnovi navoj sa ureznikom m20x1.5, to ti je najjeftinije rešenje, a ako bi i tad zezalo, onda se možeš bacit u nabavku nove grane ili se čujemo na pp pa se reši nije problem.ma ja sam tako kupio traktor,oštečen je navoj,mislim da ima u sloveniji za kupit,reko mi hadrovič u kž
Imaš za kupiti maticu sa tim navojem za nju zavariš (sa običnim aparatom) komad lima na njemu izbušiš dvije rupe isto izbušiš na grani i to skalameriju zašarafiš na granu sa duplim maticama (da šaraf ne usiše) između skalamerije i grane staviš dihtung i ima da radi .
meni treba grijač na 539 a nosač je oštešen..
:icon_eek: đizus, ovo treba upakirati u neku kutiju da neko ideju ne ukrade....
.