Hm,nisam nikada tako palio...vjerovatno spojiti "veliku i malu žicu" šrafcigerom?probaj ako znaš direkt na anlaser ...ako zavrti onda traži dalje po instalaciji
Hm,nisam nikada tako palio...vjerovatno spojiti "veliku i malu žicu" šrafcigerom?probaj ako znaš direkt na anlaser ...ako zavrti onda traži dalje po instalaciji
Da..ali nemoj sjebat šerafcigar.uzmi komad žice...izoliraniHm,nisam nikada tako palio...vjerovatno spojiti "veliku i malu žicu" šrafcigerom?
Upalio ga s žicom i radi :icon_e_smile:.Instalaciju sam pregledao,sve žice su na mjestu.E sad,pošto sumnjam na bravicu...koja je otišla :icon_confused: za kontakt ili paljenje? Kod kontaktne položaji za svjetla i žmigavce rade uredno...Da..ali nemoj sjebat šerafcigar.uzmi komad žice...izolirani
Upalio ga s žicom i radi :icon_e_smile:.Instalaciju sam pregledao,sve žice su na mjestu.E sad,pošto sumnjam na bravicu...koja je otišla :icon_confused: za kontakt ili paljenje? Kod kontaktne položaji za svjetla i žmigavce rade uredno...
Kontrole ulja i alternatora? Ovo mi zvuci tako futuristički 9:icon_e_biggrin: nemam kontrolki...Kad okrećeš ključ u start bravici, ugase li se kontrole ulja i alternatora?
Ako ne, onda najvjerojatnije ne valja start bravica.
Prije toga provjeri jesu li žice pritegnute i nije li koja otpala s bravica.
Pozdrav
Imam IMT 539 1999 god, 700 RS, roto pumpa
Već neko vrijeme ponekad prilikom opterećenja motor gubi snagu i da ne stisnem kuplung on bi stao, ali ali ako tada dodam gas on gas primi kao iz puške i normalno dalje radi bez problema kao da ništa nije bilo.
Prvo sam mislio da je problem u dovodu goriva, promijenio sam sve filtere goriva, pali na prvu, ne dimi ali opet sada češće počinje gubiti snaga ja dodam malo gas i sve opet radi normalno.
Sumnjam na roto pumpu iako motor pali i radi normalno
Molim vas savjet gdje bi mogao biti problem i kako ga eventualno sam mogu riješiti