• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Alnaser dolje, skini poklopac vidi kakve su četkice, ako treba promjeni ih, vidjet u kakvom je stanju rotor, eventulno pikse stavit druge itd.
Ako ne znaš sam, odnesi onome tko zna.
cetkice ne dobijaju struju uopce, znaci automat prvo treba da ukopca struju na pokretac i pomjeri istodobno bendiks na zamajac, e onda se pokrece rotor pokretaca i uzubljuje do kraja bendiks na zamajac ako vec nije pogodio izmedju zuba. Dakle problm je u automatu, moze biti oslabio namotaj ne povlaci kotvu magneta ili ako se cuje zvuk automata a ne pokrece rotor onda kontakti na automatu (veliki gdjepusta struju na pokretac) ili mozda manji problem automat sa brave ne dobija struju, minus manje vjetrovatno da gubi kontakt

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kosa na fercu je pripomogla jer nema na sebi zastitu pa lakše reže zrak.
Ja bi takvog za jajca obesil makar ima ferca i uspjesno je pripomogel u izvlacenju kamiona

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Tomič je vlekel samo traktor, a ovaj je ipak imal bar malo tereta na sebi pa je pripomogel.

Jebaj ga, Kupljenec je brže tipkal ali isto mislimo

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Ja nemrem pregutnuti toga TV-a nikak.
To je meni tak smesen strojcic i nekak bez smisla da to nije normalno.
Meni da ga sad neko zabadava daje, ja to nebi htel na dvoru imati.
Nek se sad ne uvrede forumasi koji ga imaju, al ja ga ne volim.
Valjda sam svaku temu na ovom forumu bar jedanput pogledal, al mislim da njegovu nesem nikad.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Smijal bi se ti kad bi videl kaj on jedan more a tvoji dva skupa ne mogu.
Jebeni je to mali stroj kad je u rukama pravog znalca.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
A valjda i on ima svoju namjenu, meni u mojem poslu on nebi bil od nikakve koristi.
Nebi mi bil dobar ni za krunjaca terati, jer me strasno iritira taj njegov zvuk, tucka ko nevolja.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Gdje ima za nabavit ovakca kapa za osovinu kardana?

Prilozi

• Screenshot_20201222-222039_Facebook.jpg
    Screenshot_20201222-222039_Facebook.jpg
    20.6 KB · Pregleda: 15

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Negde kod nekog u nekoj šupi, to sam rijetko na kojem uspel videti da ima.

Meni je trebal da si od njega radapciger napravim ali ga nisam nigde nabavil pa mi je tokar otokaril odgovarajuči navoj na kojeg sam cijev zavaril i začepil ju otraga.
Tak si moreš i ti pomoči ako nigde ne nabavis.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Pozdrav majstori,susjed imao unfal sa hidraulikom,išao je orati i po povratku se hidraulik podigao sam od sebe i pritom pukao poklopac/blok hidraulike.
E sad,zanima ga da li je dovoljno samo staviti/promijeniti taj poklopac?(veli susjed 700kn košta).
Ja mu velim da treba vidjeti zašto je do toga došlo,da mu se i novi poklopac ne zezne.
Pa bih molio znalce,da kažu koju pametnu o ovome slučaju da pomognemo susjedu:)
Hvala

Najnoviji postovi

Na vrh