Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Budem, samo sad neznam dal ću kam sa raketom do proljeća 😂ali stvarno nisam ju kopčal da ni sam neznam kak dugo.
Ne samo to, već pošteno oranje laganim traktorom i nije moguće bez nje, naročito ako je balavo ili je rastepen gnoj (onda ga kotač izbaci pa ostaje nepognojeno), jer se lijevi kotač bespotrebno vrti, cuka itd.ZJ, moglo bi se reći da je u vašem kraju zemljica tvrda ak su potrebne zašperane obje pogonske osovine...
Ne pali i gasi sam na uvratinama?Recimo JD ima gumb između kvačila i kočnice i samo gas, mi smo šperu koristili i pri sjetvi, manje zavlači, ravnije ide i rasterećen je diff.
Prije sam pisao da zamjena tog gumbeka košta 450€!Recimo JD ima gumb između kvačila i kočnice i samo gas, mi smo šperu koristili i pri sjetvi, manje zavlači, ravnije ide i rasterećen je diff.
Ne pali i gasi sam na uvratinama?
Kod nas prodaju 533 i kupe 539Moja je špera u raju ispustila je dušu, inače kada orem ja orem samo na jedan kotač drugi kotač uvijek odmara. Zanima me da li se špera na 533 može popraviti jer sam čitao da to nije moguće zbog dijelova a privatno čujem da je to moguće odnosno da dijelova ima za kupiti.