• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Obavezno zamjeniti sigurnosni ventil koji se nalazi na pumpi hudraulike i vidjeti kaj se dogodilo pa je digel do kraja.
Razvodnik, polužje, balansna opruga. Nekaj od toga je zaštekalo.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,002
Imaš kakvih slika od sličnih situacija?vjerujem da sigurnjak i razvodnik zna kak izgleda,
a balansna opruga, nisam siguran da zna,a neznam ni ja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Nemam na mobu ništ, a laptop mi nije pri ruci ali mogu sutra staviti ako treba.
Balansna opruga je otraga u repu poklopca hidraulika. Nju bu ionak vadil van da ju preseli u novi poklopac jer s novim ništ ne dolazi pa bu ju imal u rukama i videl u kakvom je stanju.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,002
Nije hića,ako možeš dobro,ako ne,nebu svijet propao.
Bitno da se sve provjeri prije stavljanja novog poklopca,da nebi bilo nismo znali.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Obavezno provjeriti a novi razvodnik košta cca 100 kuna i nije ga nikakva mudrija za promjeniti pa najbolje stavit novog.
Ovaj sad možda radi jer se kod skidanja poklopca odštekal, a ako opet zašteka ponovno treba rastavljati da ga se zamjeni.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Još i dalje mi nije jasno da niko nije grijanje u raketu ugradil, ja čim ulovim cajta idem u taj projekt.
Nažalost od onog grijača ništ kaj sam ti obečal.
Završil je u smeču.

Ali našel sam proizvod koji bi ti bil taman za male novce i jednostavan za spojiti i ugraditi.
Zauzima jako malo mjesta a vjerujem da dovoljno grije da bude toplije.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Imal sam u rukama danas ovaj proizvod. Dopada mi se, dobiješ a njim i dvije gibljive rastezljive cijevi da si ih staviš gdr hočeš da ti puše.
Ventilator ima jednu brzinu.
Nije ugraden ali mislim da ga bumo spojili kad bu 1 servis raden pa ako bude javim ti kak grije.

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Zanima me koliko radnih sati treba biti za remont, znam da je oko 5 tisuća ali koliko može preko a da se ne radi remont. Da li je sve u redu dok mašina ne počne trokirati ili baš mora na 5 tisuća biti remont?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Remont treba onda kad počne stroj pokazivati tragove istrošenosti.
Na nekima to dojde ranije, a na nekima kasnije.
5 tisuca sati je prosjek od kojeg mnogi odskoče puno dalje

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,853
Kad s voliš skitati po šumi, onda auspuh okreni prema dolje i kapu usisa natakni direkt na filter, bez te cijevi!

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,244
Ni ja ne volim blato, ja tu nebi nikad traktora teral ako nije bas preko potrebno.
Kupljenec, bolje zapusti taj vinograd i kupi si negdje gdje je normalan put.

Jossip
Moj stari 539 ima 8000 rs i ja se nadam da bude dosel do 10 tis bez remonta, a noviji ima preko 6000 i jos bas ne pokazuje znakove umora.

Najnoviji postovi

Na vrh