• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Kolko dugo mora ulje odstajati prije nego ga vratim u mjenjač? Jel dosta 190 mikrona da ga profiltriram?

Prilozi

• 20210213_090841.jpg
    20210213_090841.jpg
    18.8 KB · Pregleda: 34
  • 20210213_090826.jpg
    20210213_090826.jpg
    12.8 KB · Pregleda: 34

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nekom je problem a nekom ne.
Mozda nema ili nisu sjeli podupori za popravke :unsure:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Onda kaj je problem kupit novo ulje ko da ga ide 200 litara unutra?
Ma nije problem nek u drugoj temi se savjetuje da se ulje samo procijedi staloži i kaj ja znam kaj sve ne pa pitam za detaljnije informacije :) ;) , jer je to uludo bačen novac.

O

ObrisanŽ28

Guest
Imam ja novog ulja punog špene morda ga i prodam kome 🤣🤣🤣🤣
30 litara sam položio u peć 🤣🤣🤣
Još 30 ima

Antonio1996

Aktivni član
Tu od
19 Pro 2020
Poruka
100
Pozdrav,molim pomoč...posjedujem IMT 539 traktor 87 godište ,linijska pumpa kojega sam nasljedio od oca koji je nažalost preminuo. Sad sam u procesu zamjene motornog ulja ali danas kada sam pokušavao odvrnuti šaraf za ispust ulja na kartera šaraf se ne mrda ma koliko kod primjenio silu,šaraf je imbus i naravno odvrčem u kontra smjeru kazaljke na satu ali ništa čak mi je i proklizao imbus,zagrijao sam motor dosta u nadi da če malo pomoči ali neide pa neznam koju soluciju da napravim dali da zavarim šipku na šaraf pošto je šaraf od željeza ili odnijeti majstor ili...?

Antonio1996

Aktivni član
Tu od
19 Pro 2020
Poruka
100
Šuplja šipkica koja ulazi na imbus ključ kojih 30 cm od centra odvrtanja je dužina kraka ali nažalost proklizao je imbus pa ću pokušati sa možda jedan proj večim imbusom znači kada se spustim ispod kartera odvrčem prema naprijed što je suprotno od kazaljke na satu ali negine mi možda varenje imbusa i još večim krakom šipkom to odvrnuti

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel znaš kaj su levi i desni gvint?

Nekak mi se čini da si ti stezal.

Ajmo ovak, kad staneš ispred traktoa, znači ispred kilera, haube.
Na koju stran si okretal, levo il desno?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja neznam kak ti, ali ja uvijek gledam u smjeru vožnje pa tak se orjentiram koja je desna a koja lijeva strana.

Najnoviji postovi

Na vrh