• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pa sat kupiš nije skup, i za temperaturu 😉
Kak za koga, ako se ne varam brojač radnih sati nije isti ko na normalnom 533, a vurica za temperaturu Teleoptikova košta 250 kuniča

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo ja malo danas provozal raketu, joj kak ide, ko da slušaš sinfoniju.
Pali da sam mislil da sam ga danas već imal upaljenog.
Nema do rakete, išli malo do trsja poglet kaj bum i kak, i neznam bi sve popukal van ili kaj.

Ak malo bolje pogledate ovu sliku vidite da dam gas i odma otopim snijeg na sljemenu. 😂Auspuh baš na stazu šiba.

Ima snijega još gore.

Imam neki osjećaj ko da nije u vagi raketa.

Možda me oko vara.

Opasni nagib, jedva stojiš, al nema frke za raketu.

I došli do vile propuh.

I nazat doma na počinak. 🙂

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kaj nisi rekao da ne piješ? Čemu onda gorice? Redovi za obradu s raketom?;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ne pijem, ali od lani to trsje ostalo meni za delat, oko 320 do 350 čokota imam, bojim se da bum to sve van popukal, je more se nutra, sve sa raketom delam. 🙂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pa ne pijem, ali od lani to trsje ostalo meni za delat, oko 320 do 350 čokota imam, bojim se da bum to sve van popukal, je more se nutra, sve sa raketom delam. 🙂
Da si ti to trsje sadil popukal bi ti nekome ruke i noge da se usudi i pomisliti tak nekaj, a kamoli napraviti....

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Dečki kaj mislite o kupovini traktora bez papira? Imam par ponuda ali ne znam kako odigrati igru, da ne bude problema. Jeftiniji su a za šumu mi ne treba registracija, al tu je rizik da je ukraden itd.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja tak nekaj nebi nikad kupil, nikad neznaš kad ti ko može doma pokucat zbog toga, jedino ak su se zgubili, al to prijašnji vlasnik mora dokazat i mora postojat pismeni trag.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Nisam u drva isao..zivicu uz livade kosanice cistim..vrba amorfa agacija i kojesta sta se rasirilo skoro 4-6m.. debljne su za stakla polupat a godinama nikak vremena za cistiti.
Ocistio sam skoro km..lijepo vrijeme vecinu zime pa je ljepo delat onda.

Ivex20

Novi član
Tu od
7 Velj 2021
Poruka
4
Pozdrav!
Imam pitanje za Vas koji ste stručniji. Imam IMT 539 85.god, i problem sa hidraulikom. Naime, ručica DRAFT uopće ne reagira, kao ni balansna opruga, tako da je oranje nemoguće, pa me interesira pošto imam neke svoje teorije da se izmaknula polugica dolje na pumpi pa da zato ne reagira. Ako to uistinu je slučaj, da li se to može namjestit bez da se skida poklopac hidraulika? Hvala, lp

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Skini desni poklopac ispod ručica hidraulika i vidi da nije se pomaklo

Prilozi

• 20180512_171645.jpg
    20180512_171645.jpg
    27.3 KB · Pregleda: 30

Najnoviji postovi