• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Gajan

Aktivni član
Tu od
27 Sij 2018
Poruka
185
Probaj skinuti poklopac s desne strane ali nagni traktor na lijevu stranu da ti ne izlazi ulje. Ako ne radi balansna opruga bojim se da je problem pod gornjim poklopcem, dali je polužje zahrđalo ili treba samo naštelati poluge.

Ivex20

Novi član
Tu od
7 Velj 2021
Poruka
4
Aha, hvala na odgovoru. A ako skinem taj bocni poklopac, i stvarno se izmaknula ta poluga, da li se može vratit kroz taj otvor?

O

ObrisanŽ28

Guest
Da je to samo naštelat.
Pitanje kakvo je stanje pumpe i ostalog.
Da nebi drugi poklopac trebao.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ako su se poluge izmješale da se kroz poklopac vratiti, ali ako se opet dogodi treba utvrditi razlog zašto se to događa

ceki

Član
Tu od
18 Ruj 2009
Poruka
365

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557

A to je kaj i zbog čega je tu?

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Pukla mi je jedna čašica od filtera za gorivo (stariji tip) pa sam prespojio na ovu drugu (noviji tip), zanima da li mogu voziti na jedan filter duže ili stalno?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pošto spominješ stari - novi tip najvjerojatnije imaš grubi i fini filter goriva.
Možda nije tak ali ja sam tak skontal.

Ako je novi tip filtera goriva onda može na jedan ali bolje je na dva.
Ovo je taj novi tip na kojeg ja mislim.

fg530kpt.jpg

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924

MUHA

Onda ćemo promijeniti kategoriju, puknuo mi je prastari tip, ostao mi je stari tip a vjerojatno sada trebam kupiti ovaj novi tip zajedno sa nosačem jer na prastarom tipu nosač nije isti(razmak rupa) kao na starom tipu a stari tip možda ima nosač(iste dimenzije rupa) novog tipa? Trebam vidjeti koje su dimenzije od rupe do rupe za ovaj novi nosač onda ću znati sve.

Prilozi

• IMG_0633.JPG
    IMG_0633.JPG
    61.9 KB · Pregleda: 14
  • IMG_0635.JPG
    IMG_0635.JPG
    31.9 KB · Pregleda: 13

Vlado2112

Član
Tu od
18 Lis 2019
Poruka
77
Ako ti paše nosač od novijeg tipa filtera stavi taj, ovaj je na principu umetka a noviji se mijenja komplet samo se našarafi što je jednostavnije.

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Kupit ću nosač i filter sve zajedno ali moram probušiti novu rupu u ploči jer na tom mjestu postoje rupe za prastari tip ali one su duže za par centimetara, a novi tip ima kraći razmak između rupa.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Skini nosač i jedan filter novi tip bi ti trebal pasati na mjesto nosača.
Ako hočes imati dva ja sam ipak za opciju oba vijka na nosač filtera

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Hvala ekipo, kupit ću novi i prvo ću vidjeti kako drži sa jednim šerafom ako je li-la onda ću probušiti novu rupu. Ovako i onako već dugo to planiram jer mi je kapljalo iz te čašice pogotovo nakon promjene filtera tako da sam ga danas pritegnuo fest i potrgao. Vozio sam ga danas sa jednim filterom i nema problema ali bolje bi bilo sa dva.

Ivex20

Novi član
Tu od
7 Velj 2021
Poruka
4
Pozdrav, evo još jedno pitanje. Na mom 539 je linijska visokotlacna pumpa goriva, i nedavno mi je prokapao onaj prigušivac vijak na dovodu goriva (ono ko gljiva što izgleda), stoga sam privremeno stavio šuplji vijak te dimenzije jer nigdje u ZG i okolici nisam mogao pronaći taj dio. Ugl mi u trgovinama kažu da se to ne proizvodi i da necu to nigdje pronaći. Pa evo ako netko zna da li ima to gdje za kupiti + informacija može li privremeno biti sanirano šupljim vijkom bio bih zahvalan. Lp

Gajan

Aktivni član
Tu od
27 Sij 2018
Poruka
185
Slobodno ostavi obični vijak, taj sa gljivom kako kažeš većinom procuri.

Najnoviji postovi

Na vrh