• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
942
Dečki kaj mislite o kupovini traktora bez papira? Imam par ponuda ali ne znam kako odigrati igru, da ne bude problema. Jeftiniji su a za šumu mi ne treba registracija, al tu je rizik da je ukraden itd.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,291
Ja tak nekaj nebi nikad kupil, nikad neznaš kad ti ko može doma pokucat zbog toga, jedino ak su se zgubili, al to prijašnji vlasnik mora dokazat i mora postojat pismeni trag.

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,835
Nisam u drva isao..zivicu uz livade kosanice cistim..vrba amorfa agacija i kojesta sta se rasirilo skoro 4-6m.. debljne su za stakla polupat a godinama nikak vremena za cistiti.
Ocistio sam skoro km..lijepo vrijeme vecinu zime pa je ljepo delat onda.

Ivex20

Novi član
Tu od
7 Velj 2021
Poruka
4
Pozdrav!
Imam pitanje za Vas koji ste stručniji. Imam IMT 539 85.god, i problem sa hidraulikom. Naime, ručica DRAFT uopće ne reagira, kao ni balansna opruga, tako da je oranje nemoguće, pa me interesira pošto imam neke svoje teorije da se izmaknula polugica dolje na pumpi pa da zato ne reagira. Ako to uistinu je slučaj, da li se to može namjestit bez da se skida poklopac hidraulika? Hvala, lp

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,418
Skini desni poklopac ispod ručica hidraulika i vidi da nije se pomaklo

Prilozi

• 20180512_171645.jpg
    20180512_171645.jpg
    27.3 KB · Pregleda: 30

Gajan

Aktivni član
Tu od
27 Sij 2018
Poruka
192
Probaj skinuti poklopac s desne strane ali nagni traktor na lijevu stranu da ti ne izlazi ulje. Ako ne radi balansna opruga bojim se da je problem pod gornjim poklopcem, dali je polužje zahrđalo ili treba samo naštelati poluge.

Ivex20

Novi član
Tu od
7 Velj 2021
Poruka
4
Aha, hvala na odgovoru. A ako skinem taj bocni poklopac, i stvarno se izmaknula ta poluga, da li se može vratit kroz taj otvor?

O

ObrisanŽ28

Guest
Da je to samo naštelat.
Pitanje kakvo je stanje pumpe i ostalog.
Da nebi drugi poklopac trebao.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,942
Ako su se poluge izmješale da se kroz poklopac vratiti, ali ako se opet dogodi treba utvrditi razlog zašto se to događa

ceki

Član
Tu od
18 Ruj 2009
Poruka
365

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557

A to je kaj i zbog čega je tu?

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
942
Pukla mi je jedna čašica od filtera za gorivo (stariji tip) pa sam prespojio na ovu drugu (noviji tip), zanima da li mogu voziti na jedan filter duže ili stalno?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,942
Pošto spominješ stari - novi tip najvjerojatnije imaš grubi i fini filter goriva.
Možda nije tak ali ja sam tak skontal.

Ako je novi tip filtera goriva onda može na jedan ali bolje je na dva.
Ovo je taj novi tip na kojeg ja mislim.

fg530kpt.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh