• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,812
Isto kao i prije samo ne dimi i ne baca ulje. Ostalo ce se vidit u poslu.
Ima jos dosta toga za sredit prije boje, volan, prednji trap, zadnje poluge imaju lufta u svemu, hidr. pumpa lupa, satovi ne rade, instalaciju treba sredit.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Pa sat kupiš nije skup, i za temperaturu 😉
Kak za koga, ako se ne varam brojač radnih sati nije isti ko na normalnom 533, a vurica za temperaturu Teleoptikova košta 250 kuniča

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo ja malo danas provozal raketu, joj kak ide, ko da slušaš sinfoniju.
Pali da sam mislil da sam ga danas već imal upaljenog.
Nema do rakete, išli malo do trsja poglet kaj bum i kak, i neznam bi sve popukal van ili kaj.

Ak malo bolje pogledate ovu sliku vidite da dam gas i odma otopim snijeg na sljemenu. 😂Auspuh baš na stazu šiba.

Ima snijega još gore.

Imam neki osjećaj ko da nije u vagi raketa.

Možda me oko vara.

Opasni nagib, jedva stojiš, al nema frke za raketu.

I došli do vile propuh.

I nazat doma na počinak. 🙂

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,149
Kaj nisi rekao da ne piješ? Čemu onda gorice? Redovi za obradu s raketom?;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ne pijem, ali od lani to trsje ostalo meni za delat, oko 320 do 350 čokota imam, bojim se da bum to sve van popukal, je more se nutra, sve sa raketom delam. 🙂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Pa ne pijem, ali od lani to trsje ostalo meni za delat, oko 320 do 350 čokota imam, bojim se da bum to sve van popukal, je more se nutra, sve sa raketom delam. 🙂
Da si ti to trsje sadil popukal bi ti nekome ruke i noge da se usudi i pomisliti tak nekaj, a kamoli napraviti....

Najnoviji postovi

Na vrh