Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,953
Koliki je nivo ulja u getribi?
Mene interesira koliko dugo posjeduješ navedeni traktor?Pozdrav,
Na imt 533 mi je procurilo ulje na rucici mjenjaca za brze i spore brzine kad je traktor upaljen. Jel dovoljno zamjeniti gumicu mjenjaca ili je to veci kvar pa treba otvarati poklopac mjenjaca?
taj je kao novi.40 god. je star
1.smo vlasnici
Pa ima ljudi koji samo znaju sjest i vozit traktor, tak da nije bitno kolko ga vlasnik dugo ima i da bi ga trebal poznat.Kolega,Laki ,znaš li možda zašto sam postavio pitanje?
Poštivam tvoje mišljenje,ali moje pitanje je bilo iz drugog razloga.Pa ima ljudi koji samo znaju sjest i vozit traktor, tak da nije bitno kolko ga vlasnik dugo ima i da bi ga trebal poznat.
Od prijatelja tata je maler, on nezna haubu na auto otvorit jer ga to ne zanima, nikad nije ni pokušaval da nauči.
I ja sam imao isto razmišljanje kao kupljenac ali sam izgleda omašioKolega,Laki ,znaš li možda zašto sam postavio pitanje?
Rezervoar oprao benzinom, odšarafio ventil i propuha ga, gorivo teče slobodnom padom.Jesi li očistio rezervoar goriva i slavinu na istom? Poslikaj filter iznad bosch pumpe ali tako da se vide sve cjevi. I da sito i ventilić na ulazu u bosch pumpu- čisti?