Tak je, riječ je o tvojem traktoru.Dragi moji forumaši,
izgleda da je riječ o mojem traktoru. Istu takvu pumpu sam namontiral i na IMT 539 i do sada nije bilo problema. Ujedno pozdravljam velemajstora Muhu i zahvaljujem na pohvali.
I ja planiram na svog IMT 539 -roto pumpa- staviti el.pumpu goriva.Dragi moji forumaši,
izgleda da je riječ o mojem traktoru. Istu takvu pumpu sam namontiral i na IMT 539 i do sada nije bilo problema. Ujedno pozdravljam velemajstora Muhu i zahvaljujem na pohvali.
Nije mi problem poslikati, ali nisam siguran da znam postaviti slike na forum. Tražim upute, ali ih nisam uspio pronaći. Nije to nikakav problem napraviti, čak i za mene koji sam sve potrebno pronašel na ovome forumu.I ja planiram na svog IMT 539 -roto pumpa- staviti el.pumpu goriva.
Puno bi pomogla koja slika kak si ti to izvel, a posebno kak si riješil višak goriva/tlak u sistemu koji stvara sama pumpa.![]()
Mene interesira koliko dugo posjeduješ navedeni traktor?Pozdrav,
Na imt 533 mi je procurilo ulje na rucici mjenjaca za brze i spore brzine kad je traktor upaljen. Jel dovoljno zamjeniti gumicu mjenjaca ili je to veci kvar pa treba otvarati poklopac mjenjaca?
taj je kao novi.40 god. je star
1.smo vlasnici
Pa ima ljudi koji samo znaju sjest i vozit traktor, tak da nije bitno kolko ga vlasnik dugo ima i da bi ga trebal poznat.Kolega,Laki ,znaš li možda zašto sam postavio pitanje?
Poštivam tvoje mišljenje,ali moje pitanje je bilo iz drugog razloga.Pa ima ljudi koji samo znaju sjest i vozit traktor, tak da nije bitno kolko ga vlasnik dugo ima i da bi ga trebal poznat.
Od prijatelja tata je maler, on nezna haubu na auto otvorit jer ga to ne zanima, nikad nije ni pokušaval da nauči.
I ja sam imao isto razmišljanje kao kupljenac ali sam izgleda omašioKolega,Laki ,znaš li možda zašto sam postavio pitanje?