Ali da bi transfer pumpa proradila.... ma nema veze.Roto pumpa ima transfer pumpu koja sama povlači gorivo i tlači u glavu, pa joj AC pumpa nije presudna.
Na mojem nije delala par godina, a primijetil sam neispravnost tek kad ručno nije pumpala.
Čudno mi je da je na IMT-u to problem?
Dragi moji forumaši,Ti si kak i ovaj
Tak je, riječ je o tvojem traktoru.Dragi moji forumaši,
izgleda da je riječ o mojem traktoru. Istu takvu pumpu sam namontiral i na IMT 539 i do sada nije bilo problema. Ujedno pozdravljam velemajstora Muhu i zahvaljujem na pohvali.
I ja planiram na svog IMT 539 -roto pumpa- staviti el.pumpu goriva.Dragi moji forumaši,
izgleda da je riječ o mojem traktoru. Istu takvu pumpu sam namontiral i na IMT 539 i do sada nije bilo problema. Ujedno pozdravljam velemajstora Muhu i zahvaljujem na pohvali.
Nije mi problem poslikati, ali nisam siguran da znam postaviti slike na forum. Tražim upute, ali ih nisam uspio pronaći. Nije to nikakav problem napraviti, čak i za mene koji sam sve potrebno pronašel na ovome forumu.I ja planiram na svog IMT 539 -roto pumpa- staviti el.pumpu goriva.
Puno bi pomogla koja slika kak si ti to izvel, a posebno kak si riješil višak goriva/tlak u sistemu koji stvara sama pumpa.