• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Nekad su bajlage vulkanizeri ugrađivali da spase gumu.
Danas su tolko jeftine da se to ne isplati

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,731
Prijatel, nemoj tak razmišljati. Gda zgotoviš kola i prikolicu raketa bude svaki dan u pogonu i onda se gume budu derale samo tak. Moral buš imati set-dva u rezervi (najbolje da su odmah namontirare na felgama) da ih moreš na brzinu promeniti i nazaj na cestu. (y)

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Prijatel, nemoj tak razmišljati. Gda zgotoviš kola i prikolicu raketa bude svaki dan u pogonu i onda se gume budu derale samo tak. Moral buš imati set-dva u rezervi (najbolje da su odmah namontirare na felgama) da ih moreš na brzinu promeniti i nazaj na cestu. (y)
Ja mislim, da bi najbolje bilo ako stavi gume sa cijestnim profilom...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Nis dugo niš ispitival za mojega starosjedioca ak uopće i jesam, pa me zanima kod prednjega mosta onaj centralni bolcn ima isto osiguranje od okretanja pomoču šerafa ko na 549 ili neki drugačiji sistem?
I jel potrebno kolijevku skidat jer mi se nekak čini da bi se dala izbit bolcna direkt dok je kolijevka zategnuta za motor?
Moglo bi se reći da je malo poderana piksa 🤭
View attachment 41363
Imaš naprijed vijak koji drži bolcn, neki imaju iznutra i kontra maticu.
Pošto je kod tebe fest poderano najvjerojatnije bolcn pe van bez brige.
Obavezno ugradi dugačku piksu i malo ju zaheftaj i ugradi duži bolcn jer zna biti prednja koljevka razbita otraga.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Na trečoj vidim da na lajtungu pušta pa malo kasni u jednom trenutku, druga mi izgleda ok, ali prva mi je čudna.

Najnoviji postovi

Na vrh