Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Tak su mi i ove sad, sve spucane, i na dva mesta mi se šlauf vidi.
Ja mislim, da bi najbolje bilo ako stavi gume sa cijestnim profilom...Prijatel, nemoj tak razmišljati. Gda zgotoviš kola i prikolicu raketa bude svaki dan u pogonu i onda se gume budu derale samo tak. Moral buš imati set-dva u rezervi (najbolje da su odmah namontirare na felgama) da ih moreš na brzinu promeniti i nazaj na cestu.
Pitaj u Ratar-Osijek .Bum pazil 🤭ma znaš kaj, nebi htel dati peneze a da su gume za leto do dve gotove.
Ovu je za u temu traktorski plato, kip mulda 👍😛Dečki moji da sam dečko kakve koke bi vozil😍😍😍
Od guma kaj su označene sa made in Turkey, Seha je za čistu preporukuSad zovem okolo za zadnje gume za raketu i svi imaju neke Turske, kaj nema neke bolje marke za kupit?
Imaš naprijed vijak koji drži bolcn, neki imaju iznutra i kontra maticu.Nis dugo niš ispitival za mojega starosjedioca ak uopće i jesam, pa me zanima kod prednjega mosta onaj centralni bolcn ima isto osiguranje od okretanja pomoču šerafa ko na 549 ili neki drugačiji sistem?
I jel potrebno kolijevku skidat jer mi se nekak čini da bi se dala izbit bolcna direkt dok je kolijevka zategnuta za motor?
Moglo bi se reći da je malo poderana piksa 🤭
View attachment 41363
Super suDali ove dizne rade dobro ?