Super suDali ove dizne rade dobro ?
Znači najbolje na ispitni stol.Na trečoj vidim da na lajtungu pušta pa malo kasni u jednom trenutku, druga mi izgleda ok, ali prva mi je čudna.
Ali zasto je tak blatan, kad si samo delal transport... 🤷 Pa ima da raketu operes kad dojdes iz sume... Nije je skoda... 🤔Danas se isto delalo malo sa raketom, nije puno al sam natukel kilometri
Od jučer je blato, jer san ju jučer vozil sa točke A do točke B, a danas sa B do A🙂zato se posušilo. 💪🙂🍻Pa ak bi isel kroz poljski put bilo bi to mokro blato, sad je sve suho. Znaci vec dugo je ovak zamazan. Nesretan ljepi traktor...
Si videl? 4 cevi 100x100 🤭Svaka čast raketlinu.....takav teret vleči??????????![]()
![]()
Znaci jucer je bilo blata da si zamazal cijelu felgu do sredine. A danas vise nema blata, jer nije vise mokro. Kakav slucaj.. 🤣Od jučer je blato, jer san ju jučer vozil sa točke A do točke B, a danas sa B do A🙂zato se posušilo. 💪🙂🍻
Ja mislim, da je to zamazani traktor od tad.. 🙈Ma čitam malo o tim gumama, pa vidim imam više vrsta, reko ak bum kupoval nove da znam. 😉
Evo jedan video od danas. 🙂