I na mojoj raketi je isto takva brava. Radi bez problema već 4 godine, a prije toga neznam kol'ko jer nisam bio vlasnik.I završna slika te nosač instrument table o kojem sam govorio:
I na mojoj raketi je isto takva brava. Radi bez problema već 4 godine, a prije toga neznam kol'ko jer nisam bio vlasnik.I završna slika te nosač instrument table o kojem sam govorio:
Čista voda izvorska, Za savladati takvu mašinu treba bistra glava.
Oprosti na neumjesnoj primjedbi . To znači da je konačno krenulo i da sad nema zaustavljanja?Nije pa to su dijelovi za gornju šasiju🙂👍💪🍻🍺delam celi dan na prikolici.
I to kaj veliš, ja sam na soku od višnje kad sam na raketi. 🙂Čista voda izvorska, Za savladati takvu mašinu treba bistra glava.
Tak nekak😉za sad ide sve po planu, a najviše od svega bu mi žal kaj ju nebum mogel registrirat.Oprosti na neumjesnoj primjedbi . To znači da je konačno krenulo i da sad nema zaustavljanja?
Takav sam i ja nekad bil pa sam ostal bez kose,,,,,,Za mene kabina smrt, ja volim rakete s vjetrom u kosi.
Onda je to doživljaj, zvuk.... ma milina.
Sad je glava zaštičena ali kraj haube puše po nogavicama a kroz nogavice po kolenima i malo dalje pa ne očelaviš i tam negde...Takav sam i ja nekad bil pa sam ostal bez kose,,,,,,
Meni je to želja sve nekak zadihtat, ak bu moguće.
Ja sam kolegu nagovoril da pur pen nagura unutra..... i dan danas kad me vidi me grdo gleda kad se toga sjetimo 🤭Je, to je opasno, moral bum to zadihtati kak treba ili dvoje duge gaće na sebe.
Po zimi se uglavnom koristi Zetor za prepelati suha drva do doma u gajbi, a on ima grijanu kabinuJoš malo bu sezona dugih gać došla, se voziš kaj po zimi?
Još malo bu sezona dugih gać došla, se voziš kaj po zimi?
Onda bi imali problem po ljeti jer se grijanje sigurno nebi dalo isključitiPo meni je jedini minus na raketi kaj nema grijanje u kabini, samo to joj fali.
Čudi me da to nekak nisu deli.